Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért látni folyton azt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért látni folyton azt, hogy a rendes, kis gömbölyű fenekű, nem agyonsminkelt, aranyos, babaarcú lányok az olyan pasikkal vannak együtt, akik isznak, cigiznek buliból buliba esnek?

Figyelt kérdés
Sokszor látok ilyen kis aranyos, mosolygós, okosnak tűnő, babaarcú lányokat. Odamegyek ismerkedni, ez 11 alkalommal volt így, de mind a 11 alkalommal volt sajnos pasija a kedves kiscsajoknak. Az a baj, hogy ilyen magas szépfiú volt mind a 11, akiket nem lehetett kiütni a nyeregből. Pedig buliarcok voltak, akik ittak minden este, kocsikáztak az egyetem környékén hajnali 2 kor is, káromkodtak, csalták a párjukat stb. Mondom mind a 11 alkalommal ez volt. Tehát nem ismerem az összes babaarcú, kedves lányt, de eddig zömében ilyenekkel találkoztam. Pedig elsőre okosnak, bájosnak tűnnek, de akkor miért jönnek össze a léhűtő pasikkal az okos lányok is?
2012. szept. 24. 11:36
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
Mert azzal jönnek össze akivel akarnak! Te mit szólnál hozzá, ha valaki kérdőre vonná a barátnődet, hogy ugyan miért is jár veled? Mindenkinek más a jó, majd lesz valaki, aki téged akar. De amíg annyira görcsösen próbálod megtalálni, hogy még számolod is őket, addig nem sok esély van megtalálni. Szerintem vedd lazábbra, ne keresd erre a felesleges kérdésre a választ, mert úgysincs egyszerűbb magyarázat, mint az első mondatom.
2012. szept. 24. 12:03
 12/35 anonim ***** válasza:
59%
hát figyelj, egyszerű a dolog. Ha te nem tartod magad külsőre egy álompasinak (mert hogy azokat a pasikat nem lehet kiütni a nyeregből szerinted, tehát valószínűleg jobb pasik nálad - legalábbis szerinted), akkor mégis miért érdekel hogy a csaj jól néz-e ki? Aki jól néz ki, még ha csak természetes szépség is, annak legtöbbször számít a külső. Keress okos aranyos "csúnyalányokat" :D egyébként elmondom neked, hogy nemsminkelős, állítólag aranyos és babaarcú lány vagyok, de a barátom egy otthonülős (vagyis már itthonülős :P ) kedves pasi, aki a csajok 90%ának túl hétköznapi lenne. És hogy miért vagyunk együtt és miért szeretjük egymást? Mert pont az egyezik meg bennünk, amit elsőre nem látni, ami a felszín alatt van. Szóval ha csak úgy odamész random csajokhoz ugyan nem fogsz találni egyet se. Előbb barátok legyetek, könyörgöm :D annyira nem értem ezt az 'egyből összejövünk' hozzáállást..
2012. szept. 24. 12:04
 13/35 viki222 válasza:
Már elnézést,de attól hogy valaki otthon szeret lenni és nem a fene gyereket játszani,mint a legtöbb primitív pasi(akik cigiznek,isznak stb.) attól nem nyomi.Az a baj szerintem,hogy rossz helyen keresed a rendes lányokat.Sajnos aki saját maga is iszik stb. attól nem kell várni semmit,mert az önmagát sem becsüli nem hogy a környezetét.
2012. szept. 24. 12:07
 14/35 anonim ***** válasza:

Szerintem meg nem azon múlik, hogy ki a normális hogy dohányzik/ buliban iszik -e vagy sem.

Az én barátom sem a tipikus jófiú cigizik és buliban whiskey-t iszik, férfias és nagyon okos is.

És igen valóban nem egy otthonülős, gyerekkorában elég balhés volt, de imádom hogy izgalmas és titokzatos.

2012. szept. 24. 12:10
 15/35 viki222 válasza:

Miben okos a barátod?Dolgozik vagy tanul?

Azért kérdezem mert mindenkinek mást jelent az, hogy okos.

2012. szept. 24. 12:14
 16/35 anonim ***** válasza:
15%

Istikaa a védelmébe veszi az ártatlanokat *.* Apátok a nyomi hogy nem a párna közé élvezett anyátok helyett :DDD Sztem ez egy normális gyerek szal innetől aki szidja el van temetve kis kutyák jóéjt :D.Nagy átlagban ne akarj többet dugástól egyiktől se mert 100ból 98 csak lefáraszt tönkre tesz idegileg a maradék kettővel meg már mégse legyél g>*ci :D "inni bulizni mint az állat" , fiatalon jó dolgok ezek :$.De te jobb gyereknek tűnsz annál mint hogy lezüljél :):D.Mindig maradj önmagad ne járj a kedvükbe kik ezek??HA te nm iszol ne kezdjel inni csak azé :D Majd lesz olyan aki értékel.

A megcsalásról meg annyi:

" Ha jó puncival kínál az élet sosem lehetsz eléggé jóllakva" :DDDDDDDDDDDD

2012. szept. 24. 12:29
 17/35 anonim ***** válasza:
Közgazdaságtant tanul:)
2012. szept. 24. 12:30
 18/35 viki222 válasza:
Kicsit moderálhatnád magad Istike.na itt egy rossz fiú,enyhén szólva....
2012. szept. 24. 12:32
 19/35 anonim ***** válasza:
Ez nem rosszfiú. Ez egy olyan kommentelő, aki vagy nagyon fiatal és éretlen, vagy csak szimplán ostoba és proletár.
2012. szept. 24. 12:43
 20/35 anonim ***** válasza:

PFFF .Korom mit érdekel? .Proletár az ükapád csicska vitéz kenyérre van pénzetek? blahás koldus.Idióta olvasgassad ha megbántott még párszor :D Okosabb vagyok nálad nyakamat oda raknám :).

Nem célom senkit megbántani viki de látod kikönyörgik.

2012. szept. 24. 12:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!