Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért látni folyton azt, hogy a rendes, kis gömbölyű
fenekű, nem agyonsminkelt, aranyos, babaarcú lányok az
olyan pasikkal vannak együtt, akik isznak, cigiznek
buliból buliba esnek?
Figyelt kérdés
Sokszor látok ilyen kis aranyos, mosolygós, okosnak tűnő, babaarcú lányokat. Odamegyek ismerkedni, ez 11 alkalommal volt így, de mind a 11 alkalommal volt sajnos pasija a kedves kiscsajoknak. Az a baj, hogy ilyen magas szépfiú volt mind a 11, akiket nem lehetett kiütni a nyeregből. Pedig buliarcok voltak, akik ittak minden este, kocsikáztak az egyetem környékén hajnali 2 kor is, káromkodtak, csalták a párjukat stb. Mondom mind a 11 alkalommal ez volt. Tehát nem ismerem az összes babaarcú, kedves lányt, de eddig zömében ilyenekkel találkoztam. Pedig elsőre okosnak, bájosnak tűnnek, de akkor miért jönnek össze a léhűtő pasikkal az okos lányok is?
mert az ilyen típusú pasiktól nem lehet mást várni, de ha jön egy rendes, jó srác, talán belszeretünk és aztán, ha elhagy, az nagyon tud fájni, mert bíztünk bennük, azt hittük , hogy ők mások, de nem.egyformák.
2012. szept. 24. 11:39
2/35 anonim válasza:
Én olyan lány vagyok akiről bezsélsz és eddig csak "jófiúkkal" voltam együtt egészen mostanáig..
Elmondom mi ebben a jó.
Az előző barátaim egyszerűen UNALMASAK voltak. Minden szép, minden jó cukik vagyunk cukormáz stb.
A mostani barátom egy igaz ibelevaló rosszfiú okos is, jól is néz ki.
Nagyon magas, gyönyörű és imádjuk egymást.
Nem csal meg ő sem én sem őt, imádjah ogy én jókislány vagyok ő meg rosszfiú:)
És nem vagyunk 13 évesek, egyszerűen élvezzük mindketten, hogy ennyire különbözőek vagyunk.
2012. szept. 24. 11:41
3/35 anonim válasza:
Azért, mert lehet iszik meg cigizik, de attól még 100* jobban érzek magam így is, mint egy vesztessel, aki otthon ül egész nap a gép előtt.
Már a fogalmazásodon is látszik, h egy nyomi vagy!
2012. szept. 24. 11:47
4/35 anonim válasza:
Nem nyomi, csak kétségbeesett.
2012. szept. 24. 11:49
5/35 anonim válasza:
Milyen érdekes, hogy nyomiznak itt a bétanőstények, holott mérget vennék rá, hogy 1-2 hónap, vagy ha szerencséjük van, évek múlva jönnek ide sírni, hogy az "izgalmas álompasi" otthagyta őket egy izgalmasabb csajért...
2012. szept. 24. 11:54
6/35 anonim válasza:
Ó mert te gép mögül nagyon meg tudod állapítani, mennyire vagyok izgalmas!:)
2012. szept. 24. 11:55
7/35 anonim válasza:
Idézlek tündérem: "én jókislány vagyok".
2012. szept. 24. 11:56
8/35 anonim válasza:
És egyébként is: Kit érdekel, ha nem ő lesz a férjem?
Ameddig jól érezzük magunkat, és izgalmas a dolog, addig minden tökéletes! A mának kell élni és nemk lel máris az esküvőn gondolkodni. Ha vége lesz, akkor vége lesz. Addig meg ki kell élvezni:)
2012. szept. 24. 11:56
9/35 anonim válasza:
És szövegértés 1-es, mivel azt írtam, hogy izgalmasaBB.
2012. szept. 24. 11:57
10/35 anonim válasza:
És ha valaki jókislány akkor az már unalmas?:D TE nagyon el vagy tájolva:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!