Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor együtt vagyunk, akkor nagyon aranyos, és érzem, h szeret! Amikor pl suliba vagyunk, nem foglalkozik velem és nagyon keveset találkozunk.Mi lehet a barátommal?
Szia!
Én is 17 éves vagyok és a barátom is.Azt hiszem ebből csak te csinálsz problémátok,valójában nem is az!:)Mi egy osztályba járunk,ami mint sok párnál nálunk egyáltalán nem hátrány.Sokan mondták(nem nekünk),hogy milyen rossz ha a barátoddal/barátnőddel egy osztályba jársz,mi lesz ha szakítotok??stb..hát NEM.Év elején még nagyon furcsa volt,alig beszéltünk,mindketten a saját baráti körünkkel voltunk az osztályon belül is,de mára ez már teljesen természetes.Azért arról ne feledkezz el,hogy egy 17 éves srácnak még fontosak a haverok,és ha úgy érzed az első helyen állnak,rosszul gondolod.Hagyd hagy haverkodjon,ne fogd vissza és ne sértődj meg rá,ha esetleg a suli keretében alig foglalkozik veled,hisz tudod milyenek a fiúk.Ahogy mondtad,ha ketten vagytok minden tökéletes,hát akkor használd ki és hidd el az idő múlásával komolyodni fog és nem lesz ilyen problémátok.
"Pontosan így van"
Csakhogy én 12 évesen minden szabad időmet a barátnőmmel töltöm és ő is velem.
De akkor miért nem tud veled lenni 17 évesen miko én már ien vok alapba???
"Talán koránérő" vagyok?
Háát nem hiszem....:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!