Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan közeledjek hozzá, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek hozzá, ha korábban (és most sem) nem ismertük egymást?

Figyelt kérdés

10.-es vagyok. Az egyik 9.-es évfolyamban van egy lány, aki bejön. Szeretnék vele "kezdeni valamit", viszont nem tudom hogyan. Egyszer láttam, hogy nézett rám, de elkapta a tekintetét, amikor ránéztem volna. Néha van csak barátnőivel 1x-1x látom a mosdóból visszafelé menni a termébe (pont a mi termünk mellett van). Szóval, szerintetek hogyan közeledhetnék felé? Egyáltalán nem ismerjük egymást. Nem tudom, hogy bejövök-e neki vagy valami. Annyi még segítség lehet, hogy az egyik osztálytársam (akivel nagyon jóban vagyok) közelről ismeri, egy faluban laknak.

Értelmes és segítőkész válaszokat kérek! Építőjellegű kritikát elfogadok! :)

2012. szept. 23. 20:09
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Úgy érted, hogy akivel egy faluban lakik, vagy akivel szünetekben szokott beszélgetni? Ha az előbbi, akkor megemlítheted, hátha tud valamit tenné az érdeketekben. :)
2012. szept. 27. 21:10
 32/38 A kérdező kommentje:
Akivel egy faluban lakik, az ugyan az akivel szünetekben szokott beszélgetni. :D Néha. :D Ha látják egymás megállnak 2 szóra 1 puszi és kb. ennyi. :D
2012. szept. 28. 20:43
 33/38 anonim ***** válasza:
Jaaa, leesett. :D És beszéltél ma vele, hogy tudna-e segíteni? :)
2012. szept. 28. 20:51
 34/38 anonim ***** válasza:
első (is) vagyok :DD szinte sejtettem hogy nem mész oda :S ha ez így élőbe végképp nem megy mert félsz az elutasítástól vagy a beégéstől, akkor írj a kiszemeltnek facebookon(nem minden lány szereti ezt!!!) írjál rá vmi olyasmivel h szimpi vagy nekem, szeretnélek közelebbről megismerni. ez nem ilyen hú de nagy valami és a lényeget tartalmazza, a lánynak le fog esni hogy akarsz tőle valamit. ha ez megvolt beszélgetsz vele a hobbijáról, kedvenc tantárgyakról stb...és utána élőben már könnyebben oda tudsz menni. majd írj hogy hogy alakulnak a dolgok :D
2012. szept. 28. 22:16
 35/38 A kérdező kommentje:
Bonyolódnak a szálak. Rendben...
2012. szept. 29. 00:49
 36/38 anonim ***** válasza:
1. (is) vagyok :D beszéltél ma a lánnyal? amúgy mesélek valamit csak írj egy privit kérdezô és írd le hogy hol laksz, elég a megye, majd utána elmesélem, csak nem akarom, hogy felismerjenek :D
2012. okt. 1. 13:43
 37/38 anonim ***** válasza:

Hidd el, nem vagy egyedül ebben a helyzetben, sokan nem mernek odamenni ismeretlen lányokhoz, és szerelmet vallani, köztük én sem..:/ Más részt a PUA amit az egyik válaszoló említett, csak az "egy éjszakás" csajokra jó..

Hosszabb, jó kapcsolatot nemigen fogsz elérni azokkal a módszerekkel szerintem.. Röviden én hülyeségnek tartom :)

2012. okt. 1. 17:00
 38/38 anonim ***** válasza:

Hogy ti mekkora gyökerek vagytok, elképesztő...

Nem muszáj odamenned hozzá és megszólítanod ahhoz hogy megtudd, tetszel e neki.

Ha elmegy melletted a suliban, a szemedbe néz, mosolyog rád ?

Az hogy egyszer éppen rádnézett még nem jelent semmit.

Mert ha csak simán elmegy melletted, közömbös vagy neki, ez esetben jobb ha nem mész oda, egy pofára eséstől megkíméled magad.

2012. okt. 18. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!