Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek hozzá, ha korábban (és most sem) nem ismertük egymást?
10.-es vagyok. Az egyik 9.-es évfolyamban van egy lány, aki bejön. Szeretnék vele "kezdeni valamit", viszont nem tudom hogyan. Egyszer láttam, hogy nézett rám, de elkapta a tekintetét, amikor ránéztem volna. Néha van csak barátnőivel 1x-1x látom a mosdóból visszafelé menni a termébe (pont a mi termünk mellett van). Szóval, szerintetek hogyan közeledhetnék felé? Egyáltalán nem ismerjük egymást. Nem tudom, hogy bejövök-e neki vagy valami. Annyi még segítség lehet, hogy az egyik osztálytársam (akivel nagyon jóban vagyok) közelről ismeri, egy faluban laknak.
Értelmes és segítőkész válaszokat kérek! Építőjellegű kritikát elfogadok! :)
Hidd el, nem vagy egyedül ebben a helyzetben, sokan nem mernek odamenni ismeretlen lányokhoz, és szerelmet vallani, köztük én sem..:/ Más részt a PUA amit az egyik válaszoló említett, csak az "egy éjszakás" csajokra jó..
Hosszabb, jó kapcsolatot nemigen fogsz elérni azokkal a módszerekkel szerintem.. Röviden én hülyeségnek tartom :)
Hogy ti mekkora gyökerek vagytok, elképesztő...
Nem muszáj odamenned hozzá és megszólítanod ahhoz hogy megtudd, tetszel e neki.
Ha elmegy melletted a suliban, a szemedbe néz, mosolyog rád ?
Az hogy egyszer éppen rádnézett még nem jelent semmit.
Mert ha csak simán elmegy melletted, közömbös vagy neki, ez esetben jobb ha nem mész oda, egy pofára eséstől megkíméled magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!