Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan közeledjek hozzá, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közeledjek hozzá, ha korábban (és most sem) nem ismertük egymást?

Figyelt kérdés

10.-es vagyok. Az egyik 9.-es évfolyamban van egy lány, aki bejön. Szeretnék vele "kezdeni valamit", viszont nem tudom hogyan. Egyszer láttam, hogy nézett rám, de elkapta a tekintetét, amikor ránéztem volna. Néha van csak barátnőivel 1x-1x látom a mosdóból visszafelé menni a termébe (pont a mi termünk mellett van). Szóval, szerintetek hogyan közeledhetnék felé? Egyáltalán nem ismerjük egymást. Nem tudom, hogy bejövök-e neki vagy valami. Annyi még segítség lehet, hogy az egyik osztálytársam (akivel nagyon jóban vagyok) közelről ismeri, egy faluban laknak.

Értelmes és segítőkész válaszokat kérek! Építőjellegű kritikát elfogadok! :)

2012. szept. 23. 20:09
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
4es (is) vagyok. igen agykontroll és teljesen belémépült amit akartam :D
2012. szept. 23. 21:24
 12/38 A kérdező kommentje:

Visszahúzódóbb, nem látom sosem a középpontban. Aranyosnak tűnik. :)

Köszönöm szépen!:)

2012. szept. 23. 21:25
 13/38 anonim ***** válasza:
Akkor sok sikert, nagyon remélem, hogy összejön a dolog. :) Aztán majd írd meg, hogy mi volt, sikerült-e vele beszélni. :)
2012. szept. 23. 21:28
 14/38 anonim ***** válasza:
ha visszahúzódóbb nem baj :) ha tetszel neki akkor beszél veled. ez a módszer a visszahúzódóbb lányoknál jobban beválik, igaz nekem nem kell olyan csaj aki a középpontban van és a fiúk agyonölelgetis a csaj meg hagyja magát. azok a lányok általában bunkók és csak a nagymenô srácokkal vannak... 1. (is) vagyok :D
2012. szept. 23. 21:31
 15/38 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, de nem sok bátorságot látok magamban. :) Igazából kellene egy jó szöveg....:D
2012. szept. 23. 21:31
 16/38 anonim ***** válasza:
a betanult szöveg felesleges és csak arra görcsölnél. ha tetszel egy lánynak szinte mindegy mit mondasz. a csajozós duma inkább taszító. a legtisztább ha az általam javasoltat mondod, mert nem tolakodó de laza is
2012. szept. 23. 21:35
 17/38 anonim ***** válasza:
Egyedül tervezel odamenni hozzá? Ha esetleg a haveroddal mész, úgy egyszerűbb lesz, mert ő majd megadja a kezdeti lökést, onnantól meg rajtatok múlik minden. Megkérdezed a nevét, hogy melyik osztályba jár, mi szél fújta pont abba a suliba. Aztán megragadsz egy információt és azt boncolgatod. :)
2012. szept. 23. 21:36
 18/38 A kérdező kommentje:
A duma nem akadály, csak az odalépéssel van a gond. Én is úgy gondolom, hogy ha bejövök neki tök mind1, mit mondok, csak félek, hogy lekoptat ott mindenki előtt.
2012. szept. 23. 21:42
 19/38 anonim ***** válasza:
100%
az lehet ciki ha lekoptat. de ha igy lenne, akkor a többiek úgyis azt gondolják majd hogy legalább volt bátorságod odamenni. ezt onnan tudom hogy lányok mesélték
2012. szept. 23. 21:45
 20/38 anonim ***** válasza:
100%
Mivel visszahúzódó, nem valószínű, hogy mindenki szeme láttára hozzád vágja, hogy nem kíváncsi rád. Az pedig tényleg igaz, hogy értékelni fogják, hogy legalább volt bátorságod odamenni. :) Én is lány vagyok, 18 éves, tapasztalatból beszélek. :)
2012. szept. 23. 21:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!