Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek hozzá, ha korábban (és most sem) nem
ismertük egymást?
Figyelt kérdés
10.-es vagyok. Az egyik 9.-es évfolyamban van egy lány, aki bejön. Szeretnék vele "kezdeni valamit", viszont nem tudom hogyan. Egyszer láttam, hogy nézett rám, de elkapta a tekintetét, amikor ránéztem volna. Néha van csak barátnőivel 1x-1x látom a mosdóból visszafelé menni a termébe (pont a mi termünk mellett van). Szóval, szerintetek hogyan közeledhetnék felé? Egyáltalán nem ismerjük egymást. Nem tudom, hogy bejövök-e neki vagy valami. Annyi még segítség lehet, hogy az egyik osztálytársam (akivel nagyon jóban vagyok) közelről ismeri, egy faluban laknak.
Értelmes és segítőkész válaszokat kérek! Építőjellegű kritikát elfogadok! :)
menj oda hozzá és mondd neki hogy szimpatikusnak tûnsz, szeretnélek megismerni, van-e kedved sétálni velem az udvaron? ha elmegy veled akkor nagyon jó ha meg nem akkor legalább az elején kiderül hogy nem jössz be neki, és utána nem gondolsz arra, hogy "mi lett volna, ha" 17F
2012. szept. 23. 20:16
2/38 anonim válasza:
Ha az osztálytársad beszélget a kiszemelttel, te is odamehetsz hozzájuk valamilyen ürüggyel, pl. elkéred a leckét a haverodtól vagy hasonlók. Megkérheted előtte, hogy hagyjon ott titeket egy kicsit és addig beszélgethetsz a lánnyal.
2012. szept. 23. 20:16
3/38 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat. :)
Nos, együtt sose láttam még őket. :D Az a baj, hogy tojok odamenni a csajhoz. :D Erőt kell vennem magamon. :D
Jöhetnek még a válaszok!:)
2012. szept. 23. 20:45
4/38 anonim válasza:
elsô vagyok, én is így voltam a lányokkal sokáig...de eldöntöttem magamba hogy változtatok, külsôbe csak annyit tettem hogy fodrászt váltottam és másmilyen hajam lett. a belsô a lényegesebb! sokat segített a pua.hu (csak az olvasmányok) de magamat fejlesztettem úgy, hogy (hülyén hangzik, de leírom) elmondtam magamba minden este hetenken keresztül, hogy pl.: van önbizalmam odamenni a lányokhoz, tetszem a lányoknak stb. hasonlók, és kb. 1 hónapra rá h ezeket megcsináltam,összejöttem egy lánnyal :)
2012. szept. 23. 20:56
5/38 anonim válasza:
* külsômmel
2012. szept. 23. 20:57
6/38 A kérdező kommentje:
Most én is csináltattam egy másabb stílusú frizurát. :) Kicsit másabb, de nem sokkal:D Én is észrevettem h a mai lányoknál annyi a dolog lényege, hogy: bejön-e vagy nem. És kész. Mivel nálam az utóbbi a gyakori, sokszor vagyok "barát-zónás". Megpróbálkozok vele, próbálok erőt meríteni, hát mi bajom lehetne?
2012. szept. 23. 21:07
7/38 anonim válasza:
megint elsô vagyok...nekem vannak lány barátaim, de egyszer besikerült egy barátzónás lány az önfejlesztés elôtt...azóta nem is szólok hozzá mióta csak játtszott velem (ölelgetett, hagyta hogy elkísérjem 1-2 helyre stb.) azért írtam az elsô kommentemben azt az "odamenési formát" mert azzal a barátzóna elvileg elkerülhetô! ha meg nem sikerül no para fogsz találni egy nála szebb, rendesebb lányt.
2012. szept. 23. 21:16
8/38 A kérdező kommentje:
Értelek.
Hát bízom benne. Az első nagy szerelmem most fog összejönni a haverommal és hát igazából én hoztam őket össze. Szar érzés, de hiszem, hogy majd én is átélhetek hasonló örömöt. :) Holnap valahogy rá kellene próbálni, de eléggé betoji vagyok:D Főleg, hogy még eddig 2 szót sem váltottam vele.
2012. szept. 23. 21:18
9/38 anonim válasza:
#4-es: agykontroll, ugye? :)
Kérdező: Egyszer meg kell törni a jeget, különben azon gondolkoznál folyamatosan, hogy mi lett volna, ha...
Egyébként milyen lány? Az a fajta, aki a középpontban van és bárkit visszautasítana, nehéz megközelíteni, vagy inkább egy visszafogottabb, aki nem próbálja meg felhívni magára a figyelmet?
2012. szept. 23. 21:19
10/38 anonim válasza:
ismerôs a helyzet és elég szar érzés hogy menni kéne de elutasít...nekem a módszer amit leírtam annyira bejött hogy hasonló helyzetben tudat alatt elhívtam egy lányt beszélgetni és kapcsolat lett belôle. utólag visszagondoltam és csodálkoztam magadon. drukkolok neked,úgy is menni fog :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!