Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretek egy lányt, de ő nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretek egy lányt, de ő nem szeret. Bajban vagyok?

Figyelt kérdés
Tudom,h ne m szeret,mert elutasító volt velem,pedig én mindent bedobtam. Laza nagy dumás típus vagyok,és még sose voltam szerelmes. Most se tudom,h az vagyok e,de földbe döngöl,h pont neki nem kellek. Úgy döntöttem,h lemondok róla,de nagyon szar ez, Még sose estem pofára.

2012. szept. 22. 22:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Mi a kérdés?
2012. szept. 22. 22:31
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen. Bár nem tudlak sajnálni onnantól, hogy laza, nagy dumás vagy... A legrendesebbek is pofára esnek néha.

21/N

2012. szept. 22. 22:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Kicsit bővebben leírnád a szitut?
2012. szept. 22. 22:41
 4/5 anonim válasza:
Nem vagyok szerelmes,szerintem csak fel lángolás ami most veled történik,ha szeretnéd nem dönténél le róla oly könyen.Ami meg a laza nagy dumás tipusodat illeti,ha nem jött be neki ez ,akor légy neki érzelmes romantikus hello :)Drukkolok
2012. szept. 22. 22:59
 5/5 anonim ***** válasza:
De mi lenne ha elhívnád találkozni?Nem kell mindjárt szerelmet vallani.Mond el,hogy kedveled és kész.
2012. szept. 22. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!