Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy fiú, akit nagyon szeretek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Már féléve szerelmes vagyok az egyik évfolyamtársamba, de soha nem is beszéltem vele.
Mit csináljak? Elfelejtsem?
15/L
2012. szept. 15. 17:42
1/3 Julcs.Julcs.aaajucsi válasza:
kezdj el vele beszélgetni ..ha félsz akk először keresd meg fb-n vagy vmi másik oldalon és ha minden jól megy megbátorodsz és élőbe is menn i fog .
2/3 A kérdező kommentje:
szinte mindennap elmegy mellettem, de milyen lenne már, ha egyszer csak úgy leszólítanám?
facebookon be van jelölve , de nem akarok ott írni neki:S
2012. szept. 15. 18:01
3/3 anonim válasza:
szinte ugyanez van nálam is .. csak aki nekem tetszik eggyel felettem jár.
ha nagyon félsz a kezdeményezéstől, írj neki fb-on
de ha van valami közös program vagy valami a suliban ott leszólíthatnád
de ha van elég bátorságod akár a folyosón is .. ha éppen ráér ő is :)
hajrá.. ha nagyon tetszik ne hagyd futni :)
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!