Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire könnyen oldható meg h átlagosnak lásson a lány és ne a pénz miatt legyen velem?
Eleve akiket én szeretnék megismerni alapból kiszórnak mert olyan dolgokat csinálok amiktől félelmetesnek tűnök a szemükben, mondhatni elővigyázatosságból leépítenek.
A menőkkel/menőbbekkel pedig én nem ismerkedek, mert ahhoz félénk vagyok, viszont annyira nem kis nyuszi mint a félénk lányok. Így a félénkek pár nap múlva amikor már feloldódom, látják h elég "nagyszájú" vagyok megijednek és inkább elhagynak :/
Legtöbbször sima sétát szoktam először, fagyival, szval egyátalán nem keltek még minimális gyanút se :D Azt szeretném elkerülni h totál én tartsak el vkit.. meg eleve bármikor lehet olyan h épp nincs pénz és akkor ne lépjen le hanem szeretetből legyen velem.
Persze eddig volt és lesz is, de sose lehet tudni..
De azért ne olyan legyen aki a hétvégét a szüleivel akarja tölteni és nem bir kiszakadni otthonról, én minden hétvégét szeretek wellnessben tölteni v épp vmi külföldi út, szval nekem nem félénk lányka kell :)
Egyébként 22 vagyok
Nem valószínű h el tudnám tartani, nem vagyok annyira gazdag, persze nyilván szegény se ha ilyenekre futja. De emellett a drága ruhákra, kozmetikusakra, jó ég tudja mikre már nem nagyon telne.. Ezért is akarok olyasmi lányt aki ilyen egyszerűbb ember mint én, nem akar mindig milliós cuccokba járni meg éjjel nappal költekezni.
Igazából 5 perc beszélgetésből leszűröm h olyan -e a stlílusa ami nekem tetszik és illik-e hozzám, csak ugye az ilyen csajokra még kb 1 millióan hajtanak rajtam kívül és attól tartok h pont ezért bukom őket mert nem reklámozom magam eléggé.
Mivel mindenkinek más jön be, nem mondom ki h jól nézek -e ki, gondolom nem rosszul, mert azért elég sokan szóba állnak velem.
"nem fontos h mibol van"
Szóval nem munkából. Ezt mondjuk eddig is majdnem biztosan tudtam :D
"ilyenekhez nem kell sok penz csak jol kell banni azzal ami van"
Minden hétvégén külföldre utazgatsz, meg wellnessezel.
Egy átlagember örülhet, ha egy évben egyszer megteheti ezt. És még azt mondod, hogy nem kell sok pénz.. Nagyon el vagy te varázsolva, kisfiam..
ilyeneken sporolok mint cigi, pia, bulik, lakas berlet, tandij ,stb...
ezekbol lehet am sokat utazgatni ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!