Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki ért egyet velem?
Figyelt kérdés
Szerintem a csajozáshoz igen is kell pénz. Nekem nincs semmi melóm, még tanulok, de nem is volt annyi pénzem, hogy ruhát vegyek magamndk, de még egy jegyre sem tellett volna valami buli helyre. Szóval nagyon csóró helyzetben vagyunk most a családommal. Örülnek ők is, ha a számlát ki tudják fizetni. Úgyhogy most már semmilyen támogatást nem kapok anyagilag, de mivel semmi pénzem sincs, így most egyáltalán nem tudtam kigyúrni sem magam a nyár alatt, se jó menő ruhákat venni, se csajozni eljárni helyekre. Így aztán egész nyárom itthon rohadtam a gép előtt, de csajok persze nem jöttek, mert ők is távol éltek, akiknek bejöttem, az utazáshoz meg szintén pénz kéne, ami nincs ugyebár. Még diákkal is 5000 lett volna legalább az út oda-vissza, ha csak Pestet nézem, de még távolabb még többe került volna. Szóval bizony, akit nem anyuci-apuci pénzel és épp nincs melója az bizony nem tud csajozni sem. Én így szívtam hát egész nyáron. És ti?2012. szept. 2. 18:05
1/6 anonim válasza:
"Szóval bizony, akit nem anyuci-apuci pénzel és épp nincs melója az bizony nem tud csajozni sem." - Drágaságom, én fél életem (f)eladtam egy lányért a nyáron. Az már más tészta, hogy pár hét után az arcomba sz*rt... De tettem érte.
2/6 anonim válasza:
Ja igen, nincs melóm, se pénzem, és a szüleim sem pénzelnek. Első voltam.
3/6 anonim válasza:
Kreativitás kérdése, meg az is ,hogy mit akarsz. Megfetetni egy nőt valóban lehet ,hogy inkább pénz kérdés, gyorsan kell imponálj neki és nagy dolgokkal. Rendes barátnőt szerezni viszont nem kell pénz, ott magadat adod el és ha azt látják ,hogy a pénz ennyire meghatározó az nem biztos ,hogy tecceni fog nekik. Értem én, hogy nehéz meg szar manapság megélni, de régen is voltak szegények és régen is találtak párt. A szép szavak ingyen vannak , virágot is könnyű találni, sétálni nem kerül pénzbe innentől meg már csak elszántság kérdése.
4/6 anonim válasza:
ez így van, annyi pénz mindenképpen kell, hogy tudj randizni, semmi sincs ingyen
5/6 anonim válasza:
nem vagyok kőgazdag, de van, mégsem tudok.. nem ezen múlik
6/6 anonim válasza:
Ugyan már, ne ez legyen a kifogás, hogy nincsen pénz, mindez csak a fejedben játszódik le és nem tükrözi a valóságot. Hiszen csak kreatívnak kell lenni és máris találhatsz ingyenes programokat, pénz nélkül is jól tudjátok érezni magatokat. Na meg ne a márkás ruháktól érezd magad többnek, a kisugárzás az, ami igenis számít! Az alapvető dolog az ápoltság és semmi több! :)
18/ L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!