Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Levágassam attól függetlenül, hogy nem ért velem egyet?
Miér vágatnád le,ez a nők egyik ékessége a hosszú haj,ne pasisoggyatok már el.
A szépségért igen meg kell dolgozni,de most nem éri meg 30-45 perccel előbb felkelni,hogy megcsináld a hajadat?
Bánni fogod ez tuti,mert a hosszú haj az kincs.A volt edzőmet idézem:,,az arany tojást tojó tyúkot nem vágja le az ember".
Szerintem nincs kiábrándítóbb az elhízásnál meg a rövid hajú nőknél.Nézd meg Ördög Nórit,katasztrófa ahogy kinéz,bottal se érinteném meg meg sok más pasi sem,amióta ilyen a haja,mint egy pasi körülbelül.
Szedjél bivaly erős vitaminokat,és szép lesz a hajad meg erős,5000Ft-ot kibírsz havonta ha a szépséget veszed meg.
Naponta hajat mosni a legnagyobb h_lyeség!
A fejbőröd ezzel védekezik, azzal hogy minden nap lemosod, a szervezeted az az üzenetet kapja, hogy nem elég erős a védelem, és még több zsírt termel.
És ezért száraz a hajvéged!
Istenem, te meg sem érdemled, hogy hajad legyen!
Most tarts 10 nap-igen, 10 nap szünetet, és csak aztán mosd meg újra. A fejbőrödnek idő kell, hogy összeszedje magát egy kicsit.
Utána már nem zsírosodik majd olyan gyorsan, és nem kell naponta mosni.
Vagy menj el fodrászhoz, és vágasd le 5 milisre, mert mindegy milyen hosszú, te úgyse tudsz bánni vele!
Így igaz, sajnos minél többet mosod a hajadat, annál hamarabb zsírosodik majd be.
Szerintem kérj tanácsot a fodrászodtól! Ő meg tudja állapítani, mennyire van rossz állapotban a hajad. Ha rendszeresen levágatod a töredezett végeket, akkor szép egészséges hajad lesz. :)
Köztes megoldásként, ha váltani akarsz, akár félhosszú frizurát is választhatsz! Nekem volt olyan rövid hajam, könnyű volt kezelni, mégis nőies volt. :)
Multivitaminnal igenis helyre lehet hozni.
Scitec MultiProt szedjél vagy ajánlom a Lenkei formulát,de inkább a MultiPro olcsóbb is és erős,bőröd a hajad újjá születik,5000Ft mind említettem havonta,10doboz cigi ára és széppé varázsol,meg frissebbé tesz teljesen.Barátnőm folyamatosan szedi,mert mondtam nekik :)
Olyan szép haja van,meg nagyon erős,hogy a Taft reklámarcok elmehetnek hozzá különórára. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!