Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs pénzem és megőrülök, nem tudok így csajozni igaz?
én nem értem hogy függ össze a pénz a csajozással :/
sportolni meg kondi nélkül is lehet fekvők hashát izmozás
Nálam semmit sem ér az otthoni edzés tömegnövelő nélkül,amire szintén nincs pénzem.
Igen, szakma nélkül érettségivel nagyon jók a lehetőségeim jelenleg. Szerencsére jövőre már lesz szakmám is, ha minden jól megy.
http://www.youtube.com/watch?v=RiWf7icUoG4
Ezt hallgasd meg :)
Amúgy nem jelent semmit, ha nincs pénzed. Olyan csajt keress, aki így fogad el téged, mert amelyik a pénzért... Érted?
(linkes hozzászóló vagyok)
Légy kedves, jófej, vicces, többet ér minden pénznél, ha ilyen vagy :)
keress nagyon csóró átlagos külsejűt mert az nem szokott a pénzhez így nem is hiányolja
viszont a csóró szépekkel már vigyázz, köztük van nagyravágyó aki próbál gazdagot felcsípni mert azt gondolja, a szépsége miatt jobbat érdemel
sajnos ilyen a világ, akinek nincs pénze annak írtó nehéz :/
veszel tejsavóproteint az kb 3000ft egy hónapra, anynit összeszedsz, és go, a fegyencedzést kezd el, ahhoz nem kell egy darab súlyzó sem. Vagy én inkább a P90X-et ajánlom ahhoz meg egy szék kell meg 2 súlyzó oszt szétgyúrhatod magad! Elég 2 jó ruha oszt cserélgeted...
f19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!