Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nincs pénzem és megőrülök,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs pénzem és megőrülök, nem tudok így csajozni igaz?

Figyelt kérdés
Se jó ruhákra, se kondibérletre nincs pénzem, így egy csődnek érzem magamat. Nem is akarok így barátnőt. Szégyellem magamat. Tanulok még, de akkor is, másnak lett diákmelója, nekem még az sem jött össze. Így nem tudok lányokkal ismerkedni, egész nyaram kész kínlódás volt itthon. Míg más élvezte a nyarat, nekem semmire nem volt pénzem, hogy lemenjek a Balatonra például és egyéb helyekre.

2012. aug. 25. 21:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
93%

én nem értem hogy függ össze a pénz a csajozással :/

sportolni meg kondi nélkül is lehet fekvők hashát izmozás

2012. aug. 25. 21:20
 2/14 anonim ***** válasza:
73%
Eddzeni lehet akárhol még egy játszótéren is, azt meg nem hiszem el, hogyha nagyon szerettél volna valami melót ne találtál volna. Ok, tudom MO-n még a rendesen dolgozók sincsenek megfizetve nemhogy a diákok de tapasztalatszerzésre és ismerkedésre jó.
2012. aug. 25. 21:22
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
nekem sincs sok pénzem, mégis ha jól sütöm el azt a keveset egész jól beveszik a csajok h van :D
2012. aug. 25. 21:24
 4/14 A kérdező kommentje:

Nálam semmit sem ér az otthoni edzés tömegnövelő nélkül,amire szintén nincs pénzem.

Igen, szakma nélkül érettségivel nagyon jók a lehetőségeim jelenleg. Szerencsére jövőre már lesz szakmám is, ha minden jól megy.

2012. aug. 25. 21:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/watch?v=RiWf7icUoG4

Ezt hallgasd meg :)

Amúgy nem jelent semmit, ha nincs pénzed. Olyan csajt keress, aki így fogad el téged, mert amelyik a pénzért... Érted?

2012. aug. 25. 21:25
 6/14 anonim ***** válasza:

(linkes hozzászóló vagyok)

Légy kedves, jófej, vicces, többet ér minden pénznél, ha ilyen vagy :)

2012. aug. 25. 21:27
 7/14 anonim ***** válasza:
18%

keress nagyon csóró átlagos külsejűt mert az nem szokott a pénzhez így nem is hiányolja

viszont a csóró szépekkel már vigyázz, köztük van nagyravágyó aki próbál gazdagot felcsípni mert azt gondolja, a szépsége miatt jobbat érdemel

sajnos ilyen a világ, akinek nincs pénze annak írtó nehéz :/

2012. aug. 25. 21:28
 8/14 anonim ***** válasza:
Rendes étkezés mellet nincs szükség tömegnövelőre, mert az annak való, akinek élete a testépítés, és normál körülmények közt képtelen bevinni azt a fehérje adagot. A pénzről meg annyit, hogy most komolyan olyan csajt akarsz akinek számít a pénzed? Inkább keress így, és ha találsz az biztos, hogy normális lesz, bár tényleg nehezebb, de a világot nem tudod megváltoztatni.
2012. aug. 25. 21:50
 9/14 anonim ***** válasza:
32%
Akinek rossz génjei vannak, az sehogy sem tud izmot felszedni (kivéve talán tömegnövelővel vagy szteroiddal).
2012. aug. 25. 22:17
 10/14 anonim ***** válasza:

veszel tejsavóproteint az kb 3000ft egy hónapra, anynit összeszedsz, és go, a fegyencedzést kezd el, ahhoz nem kell egy darab súlyzó sem. Vagy én inkább a P90X-et ajánlom ahhoz meg egy szék kell meg 2 súlyzó oszt szétgyúrhatod magad! Elég 2 jó ruha oszt cserélgeted...

f19

2012. aug. 26. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!