Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire könnyen oldható meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire könnyen oldható meg h átlagosnak lásson a lány és ne a pénz miatt legyen velem?

Figyelt kérdés

Eleve akiket én szeretnék megismerni alapból kiszórnak mert olyan dolgokat csinálok amiktől félelmetesnek tűnök a szemükben, mondhatni elővigyázatosságból leépítenek.

A menőkkel/menőbbekkel pedig én nem ismerkedek, mert ahhoz félénk vagyok, viszont annyira nem kis nyuszi mint a félénk lányok. Így a félénkek pár nap múlva amikor már feloldódom, látják h elég "nagyszájú" vagyok megijednek és inkább elhagynak :/

2012. szept. 22. 00:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

hogy a francba jön ehhez a pénz? o.O

Am meg ne játszd meg magad, annak sosincs jó vége.

2012. szept. 22. 01:12
 2/18 VVMMvvmm ***** válasza:

Ilyen kaotikus kérdést még életemben nem láttam.

Viccnek is megállja a helyét.

2012. szept. 22. 01:15
 3/18 A kérdező kommentje:
ezt h érted? nem nagyon játszom meg magam csak amennyire jól esik, szeretem jó fényben feltüntetni magam..
2012. szept. 22. 01:15
 4/18 A kérdező kommentje:
röviden és tömören fogalmaztam, mondjuk úgy, de annyira nem kaotikus :D
2012. szept. 22. 01:16
 5/18 VVMMvvmm ***** válasza:
Azért megtekerted mint a kurblit.
2012. szept. 22. 01:17
 6/18 anonim ***** válasza:
egy visszahúzódó srácnak akarod mutatni magad, miközben szószátyár vagy...ez sztem megjátszás lenne :)
2012. szept. 22. 01:18
 7/18 anonim ***** válasza:

magyarul-

díler/behajtó/gengszter/bankrabló vagy,és parázol,hogy ha a csaj megtudja lekocoltat.

nem ok nélkül.

nyiss valami csöves kisközértet,ami alibit ad ha a melódról kérdeznek,meg is tudod mutatni nekik,hogy ebből élsz,mezei kisvállalkozó vagy,és akkor nem fognak parázni.

a valós pénzkesetedet meg nem kell az orrukra kötni.

2012. szept. 22. 01:21
 8/18 anonim ***** válasza:
A nők leginkább a zsetonra és a fekete BMW-re hajtanak. Ha egyik sincs, akkor esélytelen a dolog.
2012. szept. 22. 16:04
 9/18 A kérdező kommentje:

nem vagyok bunozo, csak van penzem.. es nem is vagyok annyira nagy meno, de azert vicces vagyok meg aktiv mindig csinalok vmit.

Olyan vagyok mint egy atlag kedves srac, csak van ez a kis plusz, amibol megis jobban lehet elni.

sok wellness, sok utazas, draga holmik, mindenfele draga szorakozas :)

2012. szept. 22. 16:30
 10/18 anonim ***** válasza:
Keress egy ugyan olyan kedves, szerényebb lányt, hidd el, sok van belőlük. Ne azt éreztesd a pénzeddel, hogy te mindent megvehetsz, kezeld lazán a dolgot. Például első randira szerény helyre vidd, ne puccos helyre, ahol mindent te állsz. Ha fizetni akarja a részét, hagyd és ha ezen megsértődik, csak a pénzedre hajt. Azt amit a legjobban éreztethetsz vele, hogy te odaadó vagy, de ésszerűen bánsz a pénzzel, így ha csak amiatt találkozik veled, gyorsan kibújik a szög a zsákból. Amúgy az is fontos, hogy hány éves vagy. ? 20/L
2012. szept. 22. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!