Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire könnyen oldható meg h átlagosnak lásson a lány és ne a pénz miatt legyen velem?
Eleve akiket én szeretnék megismerni alapból kiszórnak mert olyan dolgokat csinálok amiktől félelmetesnek tűnök a szemükben, mondhatni elővigyázatosságból leépítenek.
A menőkkel/menőbbekkel pedig én nem ismerkedek, mert ahhoz félénk vagyok, viszont annyira nem kis nyuszi mint a félénk lányok. Így a félénkek pár nap múlva amikor már feloldódom, látják h elég "nagyszájú" vagyok megijednek és inkább elhagynak :/
hogy a francba jön ehhez a pénz? o.O
Am meg ne játszd meg magad, annak sosincs jó vége.
Ilyen kaotikus kérdést még életemben nem láttam.
Viccnek is megállja a helyét.
magyarul-
díler/behajtó/gengszter/bankrabló vagy,és parázol,hogy ha a csaj megtudja lekocoltat.
nem ok nélkül.
nyiss valami csöves kisközértet,ami alibit ad ha a melódról kérdeznek,meg is tudod mutatni nekik,hogy ebből élsz,mezei kisvállalkozó vagy,és akkor nem fognak parázni.
a valós pénzkesetedet meg nem kell az orrukra kötni.
nem vagyok bunozo, csak van penzem.. es nem is vagyok annyira nagy meno, de azert vicces vagyok meg aktiv mindig csinalok vmit.
Olyan vagyok mint egy atlag kedves srac, csak van ez a kis plusz, amibol megis jobban lehet elni.
sok wellness, sok utazas, draga holmik, mindenfele draga szorakozas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!