Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti nem éreznétek úgy, hogy ezzel 'meg akar venni' a pasi?
Hát nem tudom, érdekes kérdés. Ha nem néz ki stricinek vagy dílernek vagy emberkereskedőnek meg mittudomén, lehet azt mondanám neki, ha ez a szíve vágya, hogy ruhát vegyen nekem, én nem teszem tönkre a boldogságát. Aztán max soha többet nem látjuk egymást. Gondolj bele, mikor egyedülálló vagy, és elmész barátnőkkel bulizni, és egy srác meghív egy italra, elfogadod, nem? Szerintem egy ugyanaz. Attól hogy elfogadod, még nem fogtok járni vagy dugni, egyszerű kezdeményezés, amit ha akarsz, elfogadsz, ha nem, nem.
Bár ez a ruhavásárlósdi elég extrém példa, ilyennel nem szokás kezdeményezni :P
Valószínűleg a ruhavásárlás csak a kezdet lenne. Gondolom a pasi így próbálna bevágódni. Elhajtanám a fenébe a srácot, mert egyrészt van barátom, másrészt az ilyen nagyképűen nyomulós, pénzét villogtató férfiakat sem bírom, meg hát ne akarjon már nekem semmit se venni egy vadidegen bárki. A barátom is csak a szülinapomra vagy més ünnepre vesz ruhát nekem.
Bár, hogy őszinte legyek, ez az egész helyzet elég elképzelhetetlen számomra. Nem hiszem, hogy ilyesmi megtörénne.
24/l
hát szerintem azért van különbség az ital meg a ruha vásárlás között. :s jó, lényegében ugyan az, de azért ilyenkor az érték se mindegy szerintem.
#22:53
Vagy éppen ott tipródnál magadban, hogy "jaj, akarjon már valamit tőlem..." :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!