Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátom? 16/L
Sokan mondják, hogy nagyon szép vagyok. Vékony és magas is vagyok. Jól, divatosan öltözködöm. Sokat adok magamra. Kedves, barátkozós típus vagyok. Okos vagyok. Nem önfényezésből mondom! De, mégsincs batátom.:(
Az összes lány osztálytársamnak már volt 1 vagy több barátja és nekem még nem volt. Még a pufi és nem a szépségéről híres osztálytársam csak úgy falja a jobbnál jobb pasikat.:S Ez egy kicsit rossz nekem. Miért nincs barátom?
Na erre kíváncsi vagyok :D
Képet kérhetek?
Igen kérhettek ha lehet küldök jövőhéten mert most tutira nem érek rá megyünk el mag hát a gép itthon marad:S
Ja és még szereznem kéne magamról egy jó képet.
Valaki kérdezte, hogy milyenkek jönnekbe
Háát... ne legyen kissebb nálam, nem jönnek be aanyira a szemüvegesek, de azért hátha. Azt amit kinem bírhatok bennük az a nyafogás, a sok nyálzás, és hát szeretem a romantikát, de azért ne legyen csöpögős. ne legyen duci de azért az a vékony se.
Tolnamegye!
Települést max. üzibe írok, ha kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!