Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lettek ilyen beképzeltek és nagyképűek a mai lányok?
Én is kaptam apámtól, meg ezen nőttem fel, a verésen és a terroron, de a mai napig tisztelem apámat, láthatod micsoda eredménye van az ilyen nevelésnek. Gyűlölöm apámat, de lényegében igaza van, ha azt akarjuk, hogy a nők ne használjanak ki minket, akkor ilye keménynek kell lennünk velük, különben ők fognak kihasználni, megcsalni és lenyúlni az összes pénzünket.
Csak egy példa: haverom tipikus jó fiú, akit te is simán irányítanál, képes venni neked egy méreg drága akármit, ha arra vágysz, erre mit csinált vele két barátnője is? Megcsalta, nem is egy valakivel. Tessék egy példa, hogy mire jó, ha rendes vagy a nővel.
Komoly dolog, hogy hová ül az ember a buszon... Kérdező, neked kisebbségi komplexusod van.
Nekem olyan a munkám, hogy nagyon sok kis döntést kell meghoznom. Ezek után nekem öröm, ha a barátnőm képes kiválasztani, hogy hová szeretne leülni. Volt olyan barátnőm, aki tényleg ilyen döntésekre sem volt képes. Nagyon fárasztó volt egy idő után.
A nagyképű lányok pedig szintén leplezni akarnak valamit. Ha nem így viselkednének, akkor hamar kiderülne, hogy sebezhetők.
Minél értelmesebb, annál kevésbé fogja megjátszani magát. De ő is értelmes embert fog keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!