Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már hokis pasitok? Édik vagy nagyképűek? Durvák-e, mint a sportban? Vagy tudnak érzelgősek is lenni?
en hokis pasi vagyok.
Rendesen, normalisan tudok viselkedni ugy ahogy tanitottak es ahogy megtanultam, tarsasagba be tudokk illeszkedni a nokkel jol banok a baratnom nekem azt mondja h a palyan olyan vagyok mint egy allat de az eletben mintegy szeliditett allat aki fel mindentol en ilyen vagyok lehet h masok maskepp vannak buszkek h ok hokiznak s feszegetik az izmokat de a palyan nagy nulla
Szia! Én egy hokis csaj vagyok, és a hokis fiúk egyáltalán nem durvák:) ők is ugyanolyan fiúk mint a többiek, csak sztem vagányabbak, és jobban benne vannak minden hülyeségben :D volt olyan amikor egymás ellen volt edzőmeccsünk (külön egyeslüetbe jártunk) és nem volt durva, nem kent fel a palánkra XD ők is tudnak érzelgősek lenni de ezt általában nem mutatják a külvilág felé...a fiú csapattársaim is nagyon jó fejek, sőt még a felnőttek is ;) nekem csak jó dolgok jutnak eszembe... :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!