Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassam le a ronda pasit aki belémzúgott sulikiránduláson?
msneznik meg telefonálgat, meg levelet írt myvipen ááááá Zaklat :S
Am szemüveges, ragyás, és még szőrös is bleehhh
15/L
Utolsó előtti: miből gondolod, hogy jól néz ki a csaj? :D
Csak mert ő azt mondja? Te meg már hegyezed a cerkát. :DD
Látom anyád nem tanított meg hogy a szépség nem fontos. Mindenkinek van lelke tök mindegy hogy nézz ki. És ez a dolog ugyan úgy fáj egy izomembernek mint ennek a békafiunak. Te mit szólnál hozzá hogy ha egy tök helyes fiu csak szórakozna veled? És utána meg azt mondaná hogy ronda vagy? Meg hogy nem érdekli a te ronda fejednek a lelkivilága? Nem esne jól ugye?
Majd rá fogsz jönni hogy az igazi JÓSZÍVÜ EMBEREK nem szupermodellek...
Figyu!Az állítólagos szépségeddel max. úgy 20 éves korodig fogsz tudni pasikat megkaparintani...Aztán meg már egy KIKOPOTT R...C-nak fognak tartani és még a kutyát se fogod érdekelni. Akkor fogsz majd rá jönni, hogy soha nem voltál boldog és lehet nem is leszel, ha nem változtatsz a viselkedéseden-és főleg a gondolkodásodon, bár ez veled születhetett, így reménytelen eset vagy.
Sajnállak!
L, 18
Általános suliba engem is bántottak, csúfoltak, kiközösítettek....azt mondták ronda vok...pattanásos voltam, szemüveges, legmagasabb csak az osztályba 173 cm-mel és az összes pasi kisebb volt....11.es leszek..kontaktlencsét hordok...a pattanásaim elmúltak jórészt...4 éves kapcsolatom van...és balhéznak miattam a pasik...
am meg te is áteshetsz a ló túloldalára...
egyébként mit ér a szép piros alma ha belülről teljesen rohadt??
na pás
17/L
Milyen válaszok ezek? Add meg a fiú msn címét és elbeszélgetek vele.. ne törd magad rajta.
Vagy a tied is jó.. :-p
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!