Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassam le a ronda pasit aki belémzúgott sulikiránduláson?
msneznik meg telefonálgat, meg levelet írt myvipen ááááá Zaklat :S
Am szemüveges, ragyás, és még szőrös is bleehhh
15/L
ReapeR mit csinálnak Veled? Nemrég még 80% körül voltál. :D
"Am szemüveges, ragyás, és még szőrös is bleehhh"
ááááá
Te pedig 170cm, 65kg, formás mellű/fenekű, feszes bőrű széparcú lány vagy ugye?
Sárky
Na de most komolyan miez már??xD
Mond meg neki, hogy nem érdekelsz azt cső :D
ennyi
Most /pillanat tudsz jobbat???
Szerintem megértené...
Megérdemelnéd, hogy rajtad lógjon életed végéig! Ha voltál idióta ennyire, de legalább remélem tanultál belőle!
Te sem lehetsz bombanő 15 éves létedre, úgyhogy vegyetek vissza, éretlen libák.
Mondd meg neki, hogy ne keressen többet, mit kell itt szenvedni meg a nyáladat verni?! Megtetted, most koptasd le szegény gyereket. Sajnálhatja, hogy az életébe kerültél.
Nyugodtan pontozz le, az mutatja, hogy mennyire vagy érett! :D Semennyire! De nem érdekelnek a pontok, úgyhogy tessék.
ez csúnya dolog volt, hogy szórakoztál vele.... gondolj bele, ha neked tetszene egy jóképű fiú, és utólag tudnád meg, hogy csak szórakozott, nem is akar tőled semmit. Nem esne jól, ugye?
Mondd meg neki szépen, hogy már más fiút szeretsz, és ne haragudjon ezért. Ennyit azért megérdemel, ha ilyen szépen átvágtátok.
Mond meg neki kertelés nélkül, határozottan, hogy nem akarsz tőle semmit.
Amúgy nem tudlak sajnálni ne haragudj, 14 éves koromban bűn ronda voltam, a lány osztálytársaim állandóan csak bántottak, csúfoltak, megaláztak (gonoszak a gyerekek). Ha lett volna egy srác aki fogadásból kavart volna velem, és utána közli velem, hogy fogadás volt, nem akar tőlem semmit, szerintem teljesen összetörök, így is volt több öngyilkossági kísérletem. Attól, hogy ő MOST amikor a test változóban van csúnya, pattanásos, szemüveges stb, ő is csak ember, aki érez, gondold csak el eddig nem volt önbizalma ezek után nem is lesz.
Most 23 éves vagyok, és csak mostanában merek megnyílni az emberek felé.
szted engem érdekel egy csúnya pasi érzelemvilága? nyugodtan nyírja ki magát, ha már nem született jópasinak mi haszna van? :D
csak nekem hagyna békét, nagyon idegesítő :S
azóta meg csak elfajult a dolog, mert már haverja (aki mellesleg jó pasi:P) is kiosztott engem pff
barátnőm meg mint kiderült bele van esve ebbe a ronda gyerekbe, és továbbra se viszonzottan
ha szépen kérném a csúnya pasitól, sztetek rá tudnám venni hogy barátnőmmel randizzon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!