Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy koptassam le a ronda pasit aki belémzúgott sulikiránduláson?
msneznik meg telefonálgat, meg levelet írt myvipen ááááá Zaklat :S
Am szemüveges, ragyás, és még szőrös is bleehhh
15/L
13:09-es, a végletekig egyetértek veled! És még most is röhögök :)))
Szóval kicsilány, nyugodtan éld tovább így az életedet, majd visszaüt, csak idő kérdése. Szépeket :)
"szted engem érdekel egy csúnya pasi érzelemvilága? nyugodtan nyírja ki magát, ha már nem született jópasinak mi haszna van? :D"
Ez mindent elmond róla. Szerintem te egy rajoskodó kis cigány k urva vagy :D :P
Vagy azért vannak komplexusaid mert apád megb aszott amikor 7 voltál....?
Na mind1 végülis, de elég ratyi egy lelkivilágod van, ha én találkoznék veled rádhajtanék, lesz opatnálak, szépen felvenném az összege cizett fejedet kamerára (persze a kameát nem látnád:P) és már másnap fent lennél az összes elképzelhető honlapon, plusz minden ismerősödnek is repülne egy példány.....csak mert megérdemled:P
De tényleg, egy ilyen kijelentés után mit vársz? Ember vagy te egyáltalán? Mert szerintem csak azért tartottak meg a szüleid, mert szépen pislogott a sz ar...
Igen,ezt nem kellene,bántani szegény srácot.Én is régen egy eléggé gáz pali voltam értsd 55kiló,ragyás,nem tudtam jól öltözködni,kokain fehér bőr.Most már 90kiló izom,szolizok,edzek,a legmárkásabb ruhákat hordom,úgyhogy én kimásztam a gödörből.Úgyhogy nehogy a fagyi majd visszanyaljon és később majd megbánd,ne bántsd szegény srácot.Én nem foglak leribancozni,mert kedves válaszadók aki szép az ne legyen már egyből ribi,amúgy meg megnéznélek titeket pasikat,hogy ha előtted vetkőzne le egy ilyen lány és a szemedbe nézne már attól elsülne a patron ezt bármibe lefogadom.
Amúgy én szívesen megismernélek,gondolod privi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!