Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lnyok! Ti mit nŠztek egy pasin?
Elsosorban azt,hogy mennyire ferfias. Nalam a ferfias szo sotet hajat jelent, normal testalkatot(tul vekonyt nem tartom ferfiasnak), de a Lenyeg szamomra a nezese:)
Igen,a nezese...mert lehet,h nem all jol a haja,vagy epp mem az a kigyurt ,de a nezes a legfontosabb szamomra.:)
Látod kérdező nem a külsőn múlik. Én nekem elméletileg nincs rossz testem undorító biztos nem vagyok az a lényeg. De sajnos én rájöttem hogy,, hülye vagyok.
Illetve nem ez a jó szó, csak egyszerűen nem tudok "normálisan", legyen inkább jól, beszélni, írni még csak csak, de amúgy sokszor attól félek hogy egy ilyen no-brain MTV-t bámuló ember vagyok. Persze ezt nem mondják nekem ,de én akkor is érzem, ők meg nem látnak bele a fejembe. Amikor pl dumálnék egy csajjal leginkább amik a számra jönnek az ilyen gagyi 10-en éves duma, bunkózás meg stb. ami gondolom azt hívatott ellensúlyozni hogy más témám nincs mint ahogy ez lenni szokott.
Ezt nem mondom ki persze, de amikor másokat hallok beszélni, hát legszívesebben elsüllyednék, mondták hogy nem vagyok hülye, de teljesen mind1, ez nem jelent semmit, oké beszélgetünk de pont ahol érezni hogy na még pont valami kéne hogy megtörjön a jég az nincs meg. Mind1 miért mellékes.
Naa, röviden, erre gyúrjál rá, legyél kommunikatív, meg a test-tartásodra, viselkedésed. És itt máris jó lennél elméletben persze. Persze közben csak a biztonság kedvéért mozogjál is valamit. De sokkal többet számít ha amúgy magabiztos a tartásod, a nézésed, mint ha egy izom agyú állat lennél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!