Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami átok? Komolyan nem tetszem egy lánynak se aki a közelben lakik? (mielött még irná valaki hogy várom a sült galambot, nem igy van, elég sokszor probálkoztam már) Az egészben a vicc hogy ismeröseim szerint elég jo kulsom van. (20/F)
Ahogy privátban is írtam, teljesen mindegy, hogy látszik e rajtad vagy nem, a nők ösztönösen megérzik.
Lehet, hogy azt mutattad, hogy nem kellenek neked, de nem érezted úgy. Tehát csak mutattad, ami ismétlem: a nőknél semmit sem ér.
Rájuk sem néztél? Tehát akkor tényleg egyáltalán nem is érdekeltek téged? Vagy legbelül majd meg voltál veszve azért, hogy csak egy is megszólítson téged és csak úgy csináltál, mint aki nem foglalkozik velük? Mert nem mindegy.
Vagy itt folytassuk vagy privátban, ne két helyen beszélgessünk.
Hunter92 jókat ír.
Vissza kellene térni ahhoz a régi dolgodhoz ami lekötött, és nem azzal foglalkozni hogy van e csajod vagy sem. Semmitől sem leszel jobb illetve másabb ember egy barátnővel az oldaladon.
Foglald el magad, éld az életedet, legyél büszke valamire amit saját önerődből értél el, és ne függj a nőktől. Amint kinövöd ezt a görcsös "barátnőt akarok" korszakodat egyből másképp fogsz hozzájuk viszonyulni, és ők is másképp fognak rád nézni. Ne játszd meg magad, azt meg főleg ne hogy van barátnőd. Egyszerűen a szembejövő csajt ne az ágyadban képzeld el, hanem mint egy barátot. Amíg nem adja az érdeklődés egyértelmű jeleit, addig ne törd a fejed azon hogy mikor hívd el randira.
Amíg egyedül nem tudsz boldogan élni, addig párkapcsolat vagy egy futó kaland se fog boldoggá tenni (max ideig óráig)
Amúgy meg miért azokra koncentrálsz akiket nem érdekelsz? Mint írtad a közeledben élőkkel nem jössz ki, de szerencsére elég nagy az ország. És elég sokan élnek is benne. Nem akarom elhinni hogy az összes ~50km es körzetedben lévő számodra szimpatikus csajjal próbálkoztál más és elhajtott volna mindegyik.
Próbálkozz tovább, akinek nem kellesz azokra ne pazarold az idődet.
Sok Sikert!
"Amíg egyedül nem tudsz boldogan élni, addig párkapcsolat vagy egy futó kaland se fog boldoggá tenni (max ideig óráig) "
könnyen beszél az akinek volt már.
" Amint kinövöd ezt a görcsös "barátnőt akarok""
amig nem voltam ilyen addig se érdeklödtek irántam szoval nagyon mindegy.amugy egyáltalán nem nevezném magam görcsösen barátnőt akarónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!