Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez áldás vagy átok inkább?
Figyelt kérdés
Ha felnőtt huszonéves fiú a fiatalos testalkata, arca miatt csak a tini lányoknak jön be, főlega 13-15 éveseknek, míg a saját korosztályánál, de már a 16-17 évestől felfelé szinte esélytelen a lányoknál.2012. aug. 26. 01:37
2/20 anonim válasza:
Kit érdekel?14 éves kortól már nagyon jó bulákat lehet kúrogatni,ez a lényeg
3/20 anonim válasza:
Átok, azért, mert mire lesz barátnőd, a maradék önbizalmad is elszáll. És ebből lehetnek lelki problémáid.
4/20 Ⱳhite ßelle válasza:
Áldás, 40 évesen lehet 20 éves nőd anélkül, hogy rosszul néznének a nőre. :D
5/20 anonim válasza:
Utolsóval értek egyet. Mellesleg: keress olyan huszonéves nőket, akik azért járnak náluk pár évvel fiatalabb, vékony, nagyon helyes srácokkal, mert ez jön be nekik.
Egyre több van belőlük.
6/20 anonim válasza:
Különben az összhatás számít. Ha nagyon helyes vagy, akkor nincs veszve semmi.
Én úgy látom, 10 lányból 6-8 mostanában egyre inkább a vékony, helyes "babaarcú" fiúkra bukik.:)
7/20 anonim válasza:
Utolsó, remélem így van, mert akkor nekem több férfiasabb fickó marad amiből tudok válogatni... :D
8/20 anonim válasza:
7. Egészségedre. :D Kinek mi a "férfias"? A nagydarab csupa-izom szőrös fickókat meghagyom neked, nyugi. :DD
9/20 anonim válasza:
Én imádoma kölyökképű pasikat.Általában nyert ügyük van nálam ha próbálkoznak. :D
10/20 anonim válasza:
Te Justin Bieber vagy?
vagy a magyar változata? (mm)
ez egyrészt gáz, most, de később hasznos lehet :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!