Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek ez áldás vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez áldás vagy átok inkább?

Figyelt kérdés
Ha felnőtt huszonéves fiú a fiatalos testalkata, arca miatt csak a tini lányoknak jön be, főlega 13-15 éveseknek, míg a saját korosztályánál, de már a 16-17 évestől felfelé szinte esélytelen a lányoknál.

2012. aug. 26. 01:37
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok ilyen Justin izé, egyszerűen ilyen a genetikám. Őseim mind letagadhatnak pár évet a korukból. Anyám 50-en túl simán hazudhatná 40-nek magát például. Na meg az alkatom is fiatalít, vékony csontozatú, gyors anyagcseréjű vagyoké és piszok keményen kell edzenem meg zabálnom, hogy feljöjjöne egyáltalán egy-két kiló. Na, de többnyire ennél többet nem tudok felhozni, igaz még csak nem rég kezdtem el edzeni itthon.
2012. aug. 26. 12:58
 12/20 anonim ***** válasza:
Én nem aggódnék a helyedban csajok terén.Bár nemtom milyen magas lehetsz és kb h nézhetsz tényleg ki,bár az se derül ki hány éves vagy,de nálam az ilyen pasika nyerők és sok csaj van még aki így gondolja.Legalábbis az én környezetemben.
2012. aug. 26. 13:03
 13/20 A kérdező kommentje:

ma 13:03

Valamiért én mégis úgy érzem, hogy nem vonzó a mostani alkatom a lányok, de érett nők szemében még kevésbé és szeretnék izmosodni, ha már nőni sajnos nem tudok. Nem tartom magam jóképűnek sem. Bár tudom, hogy nem egy lány szerint az vagyok, de másoknak egyáltalán nem jövök be.

Azon gondolkoztam még, hogyha a gyúrás mégsem jönne be, akkor milyen ruhákat vagy kéne vennem, milyen frizurát kéne csináltatnom, hogy igazán vonzó és nyerő lehessek a legtöbb lánynál, nőnél 14-30-ig is akár.

2012. aug. 26. 13:10
 14/20 anonim ***** válasza:
Értem,akk végülis nem nézhetsz ki vészesen.Az meg nem minden h nagyon vékony vagy.Nekem szinte csak ilyen pasik jutottak és nem volt velük semmi gondom.Így is tudtak szexisen kinézni. :)
2012. aug. 26. 13:21
 15/20 anonim ***** válasza:

13 (kérdezőnek): Akkor talán csak az önbizalmaddal van baj! Én nem tenném tönkre a helyedben gyúrással a jó alakomat. :D

Nem tudom, nálad milyen a kombó, de több jó csajt látok viszonylag helyes, vékony, csinos, "természetes" fiúkkal, mint a "kigyúrt állatokkal".. bár ha egy rózsaszínű plázababát akarsz, nem simán szép, természetes lányt, akkor megfontolandó a gyúrás. De már ők sem mind ezt a típust díjazzák. :)

2012. aug. 26. 14:05
 16/20 anonim ***** válasza:

"több jó csajt látok viszonylag helyes, vékony, csinos, "természetes" fiúkkal, mint a "kigyúrt állatokkal".. "

Na ne mondd már ezt...

Akkor mi a ráknak sírnak ezen GYK oldalán a kisfiúsabb vékonyabb, akár alacsonyabb srácok?

Még egy kérdést se láttam, hogy valaki kigyúrt, izmos, magas és ezek miatt nem talál magának nőt.

Ezek a férfiasabb pasik előbb találnak nőt maguknak, akkor is ha nem túl jóképűek.

2012. aug. 26. 14:43
 17/20 anonim ***** válasza:

Utolsó: nézz szét picit. :) Különben én már hallottam.. nem is egyet. "magas vagyok, izmos, jóképű, még pénzem is van: mégsincs barátnőm".

Azért sírnak itt, mert (most írtam le egy másik kérdésnél) belsőleg nincsenek rendben. Nekik már nincs meg az a "kisfiús" bájuk. Mert nem néznek szét, és mindenáron bebeszélik maguknak, hogy kigyúrtnak, stb. kell lenniük, az a megoldás, meg picikét ellenségessé is válnak a nőkkel szemben.

Ki akarnak vetkőzni önmagukból, ismerem ezt a fajtát is. Állandó görcsben él, nincs önbizalma, kisebbségi érzéssel küzd. Vagy olyat is olvasok, sokat: "pedig rengeteg csaj helyesnek lát, én mégsem vagyok önmagammal elégedett"- innen fúj a szél. Nem fogadja el önmagát még akkor sem, ha tetszik a lányoknak, mert ő mindenképp valami "kigyúrt állat" szeretne lenni.

Persze, szíve joga. :) Mindenki azt kezd az életével, amit akar. "Férfiasodhat", talán az hozza meg az önbizalmát, és úgy is össze tud szedni valakit.

Míg a másik vígan csajozik enélkül. :)

2012. aug. 26. 15:25
 18/20 anonim ***** válasza:

"Ezek a férfiasabb pasik előbb találnak nőt maguknak, akkor is ha nem túl jóképűek."

Jelzem: most extrém példát fogok írni! De azt látom szórakozóhelyeken, hogy a "kigyúrtaknak" kb. félórás szöveget kell lenyomniuk, hogy a lány szóbaálljon velük. Míg egy kis csini vasalthajút (szóltam, hogy extrém példa!) aki "lazán" odamegy a maga 50-60 kilójával körbeveszik a lányok.

És bizony, össze is jönnek vele. :)

2012. aug. 26. 15:27
 19/20 anonim ***** válasza:

Egyetértek előttem szólóval. Az összes barátnőmnek vékony-helyes pasija van.

De nem kell ezen veszekedni. Én 180-190 cm között vagyok, kifejezetten nőies alkatú, 25-30 közötti. Abszolút nem a plázacica kategória sem külsőleg, sem bensőleg (úgy főleg nem).

Mégis nekem is ezek a típusú fiúk tetszenek leginkább. A kigyúrtak, mackósak sosem jöttek be, magasabb is lehetőleg legfeljebb fél fejjel legyen nálam.

De legjobb, ha egyforma magasak vagyunk. :) Viszont ha picikét alacsonyabb, nekem még az is belefér.

2012. aug. 26. 15:42
 20/20 anonim ***** válasza:

17: Én értem mire célzol. Igen, az lehet az oka. Köszi, nekem sem kellene egy nyafogó, siránkozó, aki nem fogadja el önmagát. Közben a nőket szidja.

Ott már vajmi keveset ér a csinos alak!

Mennyivel másabb egy laza, vicces, kiegyensúlyozott helyes fiú!

2012. aug. 26. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!