Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti általában tényleg a sült galambra vártok? Lent.
Lehet hogy csak tetszel neki, de nem akar semmit
Lehet h van barátnője
lehet hogy félénk
lehet hogy nem jókor jó helyen vagytok....
Biztos lesz olyan, amikor majd elkezdesz egy helyes fiúval beszélgetni és összejöttök :)
29N
lehet, hogy nagyon-nagyon szép vagy? az olyanoktól általában félnek a fiúk (én is, és akkor most lehet oltani akár...)
beszélj vele te, veszteni nem vesztesz semmit; nyílt titok, hogy úgyis mindig és minden a nő döntése (ezzel most nem piszkálkodni akartam!)
Na én pont ilyen vagyok. Sok-sok szép lányt látok naponta az utcán, buszmegállóban és max ránézek, esetleg követem a tekintetemmel( napszemüvegben könnyebb :)), de nem lenne pofám odamenni egyik lányhoz sem.
Meg is mondom miért is nem.
1, Elég félénk vagyok ( sokat agyalok, meg nem tudom mit mondjak neki, hogy kezdeményezzek )
2, Nem hiszem, hogy bejönnék a lánynak
3, Egy ilyen jó lány tuti jár valakivel
Igaz láttam már olyan lányt, aki elég feltűnően szemezni akart velem, de még úgy sem lettem bátrabb. Tudom én a ritka pancser kategória vagyok. Sajnálom volt pár kemény sérelmem középsuliban csajok részéről, azóta nem merek látványosan kezdeményezni senkinél sem.
Na, de legalább láttál egy élő példát. :D
Hát, nagyon nem bánnám, ha egyszer végre egy csaj odajönne hozzám. :) De ez csak álom, ideje lesz felébredni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!