Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti általában tényleg a sült galambra vártok? Lent.
az én esetemben túlzás azt állítani, hogy várok a sült galambra, bár nem is kezdeményezek csak úgy. mivel gyakran félreértettem az általam jelnek vett "nem jeleket" így most már csak akkor lépek ha valamilyen formában érzékelteti a lány, hogy szabad a pálya. ha "leszólítanának" akkor kényelmetlenül érezném magam, volt már rá példa, megijedtem :D nem szeretem ha valaki csak úgy berobban. egy lány mosolyogjon, legyen kedves és keresse a társaságom, legyen érdeklődő, ebből én már arra gondolok, hogy lehet hogy tetszem neki?
bár lehet, hogy nem az én reakcióim az átlagosak.
sztem mind töketlen volt. sry hogy ezt mondom, de én még a régi nézeteket vallom, hogy 'én vagyok a férfi' -odamegyek ha vki megtetszik, lesz ami lesz. Tanácsként azt tudom mondani, hogy küldj több jelet hogy észrevegyék azok a tudatlanok.
20f
Nem várom, ha számba repülne sem tudnék mit mondani.
22F
A komment megírásának időpontja: tegnap 22:23
22:17-es vagyok
tudom, hogy olyanok, mint "bárki más", amiket leírtál, azzal mind tisztában vagyok :) olyan még nem volt, hogy valahogy ne lett volna :)
de te legyél ügyesebb :) (mármint nálam ügyesebb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!