Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy beszéljem le az öcsémet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy beszéljem le az öcsémet, arról, h barátnőt váltson?

Figyelt kérdés

Öcsém(18) és a barátnője(17) már jó 2 éve együtt vannak,és most megunta,és szeretne váltani,és összejönni egy 20 éves lánnyal. Az a baj,hogy nekem már régóta tetszik ez a 20 éves lány,sokat beszélgettünk,de nem lett semmi,sokkal jobban rajong az öcsémért,de neki ugye még barátnője van. Most először is le kéne beszélnem az öcsémet erről a csajról,hogy én hajthassak rá. De hogy csináljam?

20F

2012. szept. 8. 18:02
 1/6 BlackSword ***** válasza:

Erre sehogy... Max beszélhetsz az öcséddel, hogy ne hajtson rá, mert neked sz@rul esne... ezt talán megérti...

De miért nem hajtottál rá a csajra eddig??? Ha meg az öcséd jön be neki, akkor Te úgy is esélytelen vagy...

2012. szept. 8. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez szemétség egy kicsit. Bejönnek egymásnak, te nem vagy képben, hagyd őket békén. 24F
2012. szept. 8. 18:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem értem,miért nem marad a régi barátnőjével.

Én ha végre összejönnék valakivel,biztos nem dobnám el csak úgy.

Sajnos még szűz vagyok,és elég tapasztalatlan. Kinevetne ha megpróbálnék közeledni.

Meg ez olyan ciki,hogy még az öcsém is hamarabb vesztette el a szüzességét mint én. Nem akarom,hogy kiderüljön,hogy szűz vagyok,mert az ágyban nagyon béna lennék az biztos.:/

2012. szept. 8. 18:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Ezt buktad, öreg!
2012. szept. 8. 18:13
 5/6 anonim ***** válasza:
"Ne hajtsál rá, mert én akarok"
2012. szept. 8. 18:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Üsd szét
2012. szept. 8. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!