Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy beszéljem le az öcsémet, arról, h barátnőt váltson?
Öcsém(18) és a barátnője(17) már jó 2 éve együtt vannak,és most megunta,és szeretne váltani,és összejönni egy 20 éves lánnyal. Az a baj,hogy nekem már régóta tetszik ez a 20 éves lány,sokat beszélgettünk,de nem lett semmi,sokkal jobban rajong az öcsémért,de neki ugye még barátnője van. Most először is le kéne beszélnem az öcsémet erről a csajról,hogy én hajthassak rá. De hogy csináljam?
20F
Erre sehogy... Max beszélhetsz az öcséddel, hogy ne hajtson rá, mert neked sz@rul esne... ezt talán megérti...
De miért nem hajtottál rá a csajra eddig??? Ha meg az öcséd jön be neki, akkor Te úgy is esélytelen vagy...
Nem értem,miért nem marad a régi barátnőjével.
Én ha végre összejönnék valakivel,biztos nem dobnám el csak úgy.
Sajnos még szűz vagyok,és elég tapasztalatlan. Kinevetne ha megpróbálnék közeledni.
Meg ez olyan ciki,hogy még az öcsém is hamarabb vesztette el a szüzességét mint én. Nem akarom,hogy kiderüljön,hogy szűz vagyok,mert az ágyban nagyon béna lennék az biztos.:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!