Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 11vagyok és 6. osztályos hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helixmen kérdése:

11vagyok és 6. osztályos hogy tudnák barátnőt találni valami tanácsot tudtok?

Figyelt kérdés
2012. aug. 21. 18:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Spanyolországban.
2012. aug. 21. 18:13
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Először is tanulj meg írni, hidd el, ez sokat számít egy nőnek! Egyébként meg nagyon ráérsz még erre. 29/N
2012. aug. 21. 18:13
 3/9 Fülünyúl ***** válasza:
11 évesen ne a "Szerelem, szex" témakörbe irkálj még a neten...
2012. aug. 21. 18:16
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
11 évesen mi a f@szt akarsz te egy barátnővel?Egy 13 éves is elég éretlen egy kapcsolatra b@zdmeg...Hová jut ez a világ ezzel a sok kis csírával..
2012. aug. 21. 18:16
 5/9 anonim ***** válasza:
Uristen!Amikor én 11 éves voltam még a fiúkra se mertem nézni nemhogy még összejönni velük.. :D:D mien világ van most? 19/L
2012. aug. 21. 18:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Aki keres az talál te kis majom!
2012. aug. 21. 19:24
 7/9 anonim ***** válasza:
0%

ismerkedj velük /a csajokkal/ és kezdj el nyomulni;) !de csak ha már jóban vagytok!

és télleg,tanulj meg írni

2012. aug. 21. 20:33
 8/9 anonim ***** válasza:

# 7 "és télleg,tanulj meg írni"

Vak vezet világtalant...

[link]

Kedves kérdező, te még nem vagy ivarérett, úgyhogy ne akarj senkit felülvizsgálni, és alulértékelni!

Még bőven ráérsz ezzel. A te korodban a boldogságot a haverok, a focis kártyák, és a videó játékok jelentik.:)

2012. aug. 21. 22:18
 9/9 anonim ***** válasza:
Először a Magyar Helyesírási Szótárat találd meg kérlek. Ne egy lányt mert ha egy lány meglátja hogy milyen a helyes írásod akkor sírva megy a kerepesi temetőbe.
2012. aug. 22. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!