Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hol/hogy tudnák ilyen dolgok mellet barátnőt szerezni?
Szal nem érsz rá ,nem tudsz a csajra koncentrálni....
Nem is tudsz igy szerezni,ha igen nem tudod megtartani .
Tudod,csak arra nincs időnk,amire nem akarjuk,hogy legyen.
De valóban ráérsz,előbb meg kell tanulni fogalmazni és helyesen írni.
2. vagyok
nem sértésnek szánom de szerintem rosszul osztod be az idődet...jó, persze nem tudom, milyen lehet az a suli... nekem is van egy osztálytársam, aki több órán keresztül tanul, mégsem tud többet nálam. Ezzel csak arra akarok célozni, hogy ne arra koncentrálj,hogy kevés az időd, hanem próbáld meg a tanulásra szánt időintervallumot csökkenteni, úgy hogy koncentrálsz. Egyébként nálam a meditáció bejött, és segít összpontosítani.
Bocsi ha egy kicsit offoltam, de szerintem így kéne megoldani.:)
Az én osztálytársam mindenből 95%+ lett érettségin. Két felsőfokú nyelvvizsgája volt 11. osztály végén. Történelem OKTV-n az első 25 között volt.
Csajozni is volt ideje és tanulni is.
Elhiheted, hogy a hiba a te gépedben van, ugyanis az én volt gimnáziumom az egyik legjobb az országban. (Az osztályra jellemző volt, hogy mind versenyekre járt, a felsőfokú nyelvvizsga vagy két középfokú alap volt. Mindenkinek volt emellett hobbija amiben jók voltak és időt fordítottak rá, pl. gitározás, programozás, tánc, sport, stb.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!