Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hová tűntek az ilyen lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek az ilyen lányok?

Figyelt kérdés

Olyan lánnyal szeretnék megismerkedni, aki normális. És természetesen szép. Nem hiszi azt, h. műkörömre, magassarkúra, tetoválásra van szüksége ahhoz, h. felfigyeljenek rá a fiúk. Van esze, van benne "szellem", és nem azt nézi, h. a fiúnak van-e kocsija, lakása...

Tudom, valószínűleg én sem vagyok normális, ha erre komolyan választ várok, de kíváncsi vagyok...

28 vagyok, és nem nagyképűségből, de szinte bárkit megkaphatnék, de nem a szexre hajtok, hanem valaki szépre, normálisra.

Hol próbálkozzam?

2012. szept. 8. 01:29
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
nem mentek sehova se:)
2012. szept. 8. 07:06
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

Nagyon megörültem ennek a kérdésednek.:D Pont most nemrég ismertem meg egy srácot,aki szinte ugyanezt mondta el nekem (hogy egy ilyen barátnőt szeretne). És úgy tűnik,alakulóban van a dolog,szóval én ilyen vagyok.:) Eddig nem gondoltam magamról,hogy szép vagyok,de egyre többször veszem észre,hogy engem néznek a fiúk az utcán,vonaton,bárhol. Utánam fütyürésznek,stb. Pedig nem öltözködöm kihívóan. Nem hordok magassarkút,nincs póthajam,műkörmöm,tetoválásom,piercingem,stb.

Azt hiszem,okos is vagyok,mivel egyetemre kerültem,és nem azért,mert magolós stréber voltam,hanem mert érettséginél az eszemet használtam... :D

Egyáltalán nem érdekel,hogy a srácnak milyen anyagi körülményei vannak,főleg még most,mikor alakul a jövőnk,a legtöbben még tanulnak ilyenkor,még nincs meg a keret egy lakásra,kocsira.

Ez a srác,akit megismertem,ő sincs elszállva a pénztől,elég szegényesen élnek,de ennek semmi köze ahhoz,hogy belezúgok vagy sem.:)

Na de hogy a kérdésre válaszoljak... Hogy hova tűntek ezek a lányok? Csak magamból tudok kiindulni. Ezt a "fajtát" NE discókba keresd (bár ez nem jelenti,hogy ott nem találhatsz,előfordul,csak nem jellemző). Én ahova eljárok: egyetem,néha pláza,és a barátokhoz. Megtalálhatsz vonaton, buszon, de akár az utcán is. Igazából én meg azt sajnálom,hogy azok a pasik eltűntek,akik le is merik szólítani a csajokat. Mert biztos,hogy találkoztál már ilyen csajjal,csak nem merted leszólítani,ezért nem jött össze még...

20/L

2012. szept. 8. 07:33
 13/22 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés az ilyen lány, és mivel minden srác ilyen bnőre vágyik, mindnek van már egy jóképű pasija.
2012. szept. 8. 08:41
 14/22 anonim ***** válasza:
78%

Most Te itten ismerkedel?

Sajnos a Te korodban már fontos, hogy egy férfinak legyen lakása, mert a korban hozzád illő nők már lassan családot szeretnének és ugye az utcára nem jó szülni. Ez teljesen normális dolog, ne úgy fogd fel, hogy ez tőlük bunkóság, hanem egyszerű ösztön. Potenciális apát keresnek és ebbe az is beletartozik, hogy mennyire vagy képes eltartani egy családot.

Nagyon sok okos, szép és normális nő van, sokfelé megtalálni őket, de lehet, hogy valamiért nem téged választanak. Nem nagyképűségből mondom, de lehet, hogy igazából benned van a hiba és egyszerűen neked nem akarnak előtűnni.

A magassarkút meg a műkörmöt nem kell misztifikálni, van aki egyszerűen szereti, mert nőies és szép. Én sportcipőben is farmerban, festetlen körmökkel is mindig találtam pasit, de ha úgy tartja kedvem igenis kicsinosítom magam, mert NEKEM tetszik.

Úgyhogy a kérdésedre válaszolva nem tűntek sehová, itt élnek ezen a bolygón, de pont nekik megvan az a képességük, hogy a saját kasztjukból választanak, és arra érdemteleneknek láthatatlanok maradnak.

27/N

2012. szept. 8. 09:21
 15/22 anonim ***** válasza:

Tényleg vannak ilyen lányok, de ahogy előttem írták nem mindegy, hogy hol keresed őket. Amiket leírtál elviekben minden illik rám, bár a szépség relatív. Nem járok diszkózni, évente 3-4 buliban vagyok ott, de ezek egyetemista bulik vagy baráti összejövetelek.

Én azt tudom javasolni, hogy járj nyitott szemmel és ne félj leszólítani egy lányt, aki megtetszik. Ja, és mindig hallgass a megérzéseidre.

20/L

2012. szept. 8. 09:31
 16/22 anonim ***** válasza:
78%
Akkor legyél te is normális, jóképű, ne cigizz, ne igyál, ne legyél bunkó a haverok előtt, foglalkozz vele sokat, ne nézd azt, hogy a lánynak van-e pénze vagy nem, lehessen veled normálisan beszélgetni, legyél vicces, önálló stb... Érted.. nem mindig csak elvárások, mert akkor azok rád is érvényesek.
2012. szept. 8. 11:35
 17/22 anonim ***** válasza:
25%
Az előző által felsoroltakból csak a jóképűség fontos, az viszont nagyon.
2012. szept. 8. 12:05
 18/22 A kérdező kommentje:

16: kellemetlen ezt most leírni, de minden igaz rám, amit itt felsoroltál...

28 vagyok, hogy érted, h. korban hozzám illő már ezt meg azt elvár? Nincs kocsim, lakásom, és akkor mi van? :) ez lenne egy ember fokmérője? normális vagyok, sokak szerint nagyon jóképű, tanulok még, hogy ne legyek hülye. ez lehet, h. kevés, persze mindenkinek nem tudok megfelelni.

egyszerűen csak megválogatom a lányokat, kár, hogy nagynak minősülnek az elvárásaim...

2012. szept. 8. 12:54
 19/22 anonim ***** válasza:
Ne válogass, különben sosem lesz barátnőd és magányosan, család nélkül fogsz meghalni.
2012. szept. 8. 13:09
 20/22 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy mit tanulsz? (privibe is lehet, ha ide nem szeretnéd)
2012. szept. 8. 20:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!