Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tüntek az intelligens, kedves, megbízható lányok?
Kihalóban vannak.
Az a kevés, aki még van pedig már párkapcsolatban él és egy foglalt vagyok dumával le is koptat.
egy tapasztalt veterán
ma 15:28
Bizonyára ők is "a magyar férfiak 80%-a ronda" kategóriát képviselik ezért nem találkozunk. -.-"
Szerintem én intelligens, kedves, és megbízható lány vagyok. Ezt az alapján szűröm le, hogy semmi nem igaz rám abból, amivel a többség szidja a nőket.
És ez így utólag megmagyarázza, hogy miért nem volt gondom sose pasit szerezni. :D Amúgy én sem rajcsávókat keresek, és nem is küldöm el a 80%-ot, hogy ronda vagy húzzál innen. Azzal ismerkedem, aki intelligens, szimpatikus, vonzó (számomra tényleg elég sok mindenki az, nem vagyok valami kritikus) és mivel én ezekre a pasikra fókuszálok, nem arra, hogy "jajjistenem, itt is egy csomó retardált, ott is, úristen úristen, sose lesz normális pasim" kiszúrom az épkézláb hapsikat.
21L
Nem tudom, hol kereshetném ezeket a normális lányokat.
Továbbá azt sem értem, miért szaporodott el ez a "faj". Elismerem, a férfiak jelentős hányadára is vonatkozik mindez, csak másképp romlottak.
Netán az ún. fogyasztó kultúra átka mindez? Idióta cicababák, tahó férfiak, zéró műveltség, légy sikeres, mert megérdemled szlogenek és ha nem vagy trendi, akkor egy lúzer senki vagy. Morális válság, frusztráció etc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!