Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hová tűntek az ilyen lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hová tűntek az ilyen lányok?

Figyelt kérdés

Olyan lánnyal szeretnék megismerkedni, aki normális. És természetesen szép. Nem hiszi azt, h. műkörömre, magassarkúra, tetoválásra van szüksége ahhoz, h. felfigyeljenek rá a fiúk. Van esze, van benne "szellem", és nem azt nézi, h. a fiúnak van-e kocsija, lakása...

Tudom, valószínűleg én sem vagyok normális, ha erre komolyan választ várok, de kíváncsi vagyok...

28 vagyok, és nem nagyképűségből, de szinte bárkit megkaphatnék, de nem a szexre hajtok, hanem valaki szépre, normálisra.

Hol próbálkozzam?

2012. szept. 8. 01:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
2012. szept. 8. 01:31
 2/22 Mókusgyilkos ***** válasza:
68%

valaki szépre normálisra...... [és gondolatban: akivel lehet szexelni] de hát pasiból vagyunk persze h fontos az is [meg a lánykáknak is]

28 évesen fontos szempont h jó esetbe neked már nem lányokra van szükséged hanem minimum csajokra de leginkább nőkre.

nem mentek ők sehova én ismerek párat de sajna nem a te korosztályod na meg hülye lennék konkurenciát állítani magamnak :D

2012. szept. 8. 01:32
 3/22 anonim ***** válasza:
Én normális vagyok, minden illik rám azok közül amiket felsoroltál, csak a szép nem. Vagyis én nem tartam annak magam, de lehet csak szerény vagyok. :) Amúgy vannak még ilyen lányok csak megfelelő helyen kell őket keresni. :)
2012. szept. 8. 01:35
 4/22 anonim válasza:
7%

kérdező Te pont olyan mentalitású vagy mint én, de sajnos le kel hangoljanak. Sők férfi azért ilyen "Normális", mivel jelentősen intelligensebbek és érzelmesebbek vagyunk a nőknél (ők érzékenyebbek ami nem érzelmesség).

Szóval amire vágysz az a fejedben létezik, mert idealista vagy.

A nők inkább realisták, kevésbé értelmesek, tehát hozzájuk kell alkalmazkodni. Ez van, szerepjátszani kell, ha szexet akarsz. Olyan kapcsolat amire vágysz, olyan az amerikai romantikus drámákban létezik.

2012. szept. 8. 01:52
 5/22 anonim ***** válasza:
0%
alice csodaországban vannak. ugorjál te is gödörbe, 1el kevesebb ember
2012. szept. 8. 01:57
 6/22 Mókusgyilkos ***** válasza:
50%

5: te aztán sokat tudsz a nőkről.. :D ha szerinted a nők a realisták / logikusan gondolkodók és a férfiak az álmodozó érzelmeik által vezérelt emberek akkor vmit naon benéztél :D

és azt kijelenteni h a nők kevésbé értelmesek háááááát a te értelmi szintedet tükrözi. + aki marok marcsinál még sosem jutott tovább annak nem kéne kioktatnia senkit a nőkről.

a romantikus drámáknak meg pont az a lényegük h össze törik benne az idealista álomvilág és a szereplők a nézővel együtt jó mélyre zuhannak :) én speciel imádom a drámai darabokat. a hogyan veszítsünk el 1 pasit 10 nap alatt nem dráma kedves válaszoló :D azokat romantikus vígjátéknak hívják :)

2012. szept. 8. 02:20
 7/22 Mókusgyilkos ***** válasza:
33%

6: Alice a lány neve. a hely pedig simán csodaország.

és nem gödörbe ugrik hanem üregbe.

2012. szept. 8. 02:21
 8/22 anonim ***** válasza:
pontosan igyunk még 1 kicsit akkor mehetünk a mátrixba is
2012. szept. 8. 03:28
 9/22 anonim ***** válasza:

"Olyan lánnyal szeretnék megismerkedni, aki normális. És természetesen szép"

Ez olyan ritka mint az 5 levelű lóhere,tehát ne pazarold az idődet az ilyen lányok keresésével különben valószínűleg nő nélkül fogsz meghalni.Erre 10 emberi élet is kevés lenne

"28 vagyok, és nem nagyképűségből, de szinte bárkit megkaphatnék, de nem a szexre hajtok, hanem valaki szépre, normálisra."

Ez azért mekkora kamu ba*d ki :D

2012. szept. 8. 05:50
 10/22 anonim ***** válasza:

Te is k*rva normális lehetsz ha százalékok alapján ítéled el az embereket.Gratula

Egyébként marhára nagy különbésg van 60% és 70% között.Ha 60%-os lennél akkor meg 50%-ot mondanál határként,ennyit erről

2012. szept. 8. 05:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!