Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha egy fiúnak megírtam h nekem tetszik. És ő meg azt mondta h én nem tetszek neki. De én nem tudok nélküle élni (i. I) Egyszerűen meghalok h nem gondolja meg magát. Mit csináljak?
14/L
van esetleg esély h meggondolja magát?
Vagy valamit csináljak amivel meghódíthatom?
xD
Én tanulok
És ő az első akibe beleszerettem ;)
more :D
Üdv a való életben, és üdv az én kis klubomban, én is így vagyok egy lánnyal, aki azt mondta, hogy "hát bocs, de nem". Azóta más lányra nem tudok nézni, mert még mindig ő az ideálom.
Visszautasítás. Bárkivel megesik.
Esély? Nem foglak hiú ábrándokba kergetni.
Most nagyon nem fogod elhinni amit mondok, de eltelik egy rakat idő, hónapok, addig tényleg mással foglalkozol, ami elvonja a figyelmed róla, aztán a sok idő után rá fogsz jönni, hogy nem is hiányzik neked, vannak nála jobbak is. Bennem is most azt tartja az erőt, hogy ha egyik volt barátnőm, aki egy hét után meggondolta magát és visszautasított a "legyünk csak barátok"-szöveggel, ám mégis sok-sok idő múltával már el tudtam fogadni barátnak és jóhavernak, akkor ennél a lánynál is sikerülni fog.
De mint mondtam, ez nem megy pikk-pakk csettintésre. Ez sok idő. És nem azért vagyunk a földön, mert a büntetésünket töltjük, hanem azért, hogy tanuljunk, többek közt megtanuljuk hogyan kell küzdeni, túllépni szenvedésünkön.
20/F
köszönöm a tanácsot :)
persze én eddig is a valővilágban voltam :D
Mert eddig is voltak visszautasításaim. :( sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!