Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak? Egyszerűen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Egyszerűen tetszik nekem .

Figyelt kérdés

Sziasztok...van egy osztálytársam, már régóta szemezgetek vele..tetszik nekem..msn en ha feljön rögtön írok neki, sztem már gondolja, hogy tetszik nekem...elhívatam nemrég moziba..azt modnta még gondolkozik rajta:)

még nem volt barátja, de én az szeretnék lenni...már meg szeretném tőle kérdezni, hogy eldöntötte a mozit vagy nem, de suliba nem merem megkérdezni..félénk vagyok aza baj:(

és ha meg kérdez tőlem valamit akkor meg rögtön elpirulok..lehet azért nem fogok neki bejönni, mert fososnak gondol, hogy nem merek hozzűszólni pedig nem is harap:)

kérnék tanácsokat..köszönöm előre is:)

2010. márc. 20. 17:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Gyerekek felejtsétek már el a MOZIT mint randi jó???!!!

Beültök a moziba megnézni egy filmet ésss???

A moziban nem lehet beszélgetni, nem is látod rendesen az arcát, max azon izgulsz a film végéig, hogy mit fogsz neki mondani ha vége van a filmnek. -- A filmröl fogsz vele beszélgetni? - egy nagy baromság.

Max elkönyveli a csaj, hogy kifizettél neki egy mozit meg esetleg egy ebédet.

Randira más helyet keress, nyugalmasabbat. Most itt a jó idő el lehet menni egy parkba pl., és ott elmondhatod neki, azt hogy mit érzel sokkal felszabadúltabbak lesztek mind a 2-en ha nem 100 ember között kell ilyenekről beszélgetnetek.

2010. márc. 20. 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:

még megbeszéli a barátnőivel, a suliban

egymás között már felosztották h kinek melyik pasi jut

most viszi a forró drótot

ha szólsz, türelmetlennek néz, ha nem szólsz azt hiszi h mégsem érdekled

személyesen állj elé h nah, akkor jön-e vagy sem, nincs mit ezen agyalni!

2010. márc. 20. 17:22
 3/6 anonim ***** válasza:
jah, és a mozi tényleg nem a legtökéletesebb, de aki tudja kezelni, annak jó...
2010. márc. 20. 17:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ:)

Ismerjük egymást msn en beszélgetünk, meg 7 éve vagyok már osztálytársa:)Ismerjük egymást jól, meg mdinen, d eha már elhívtam mozizni, akkor nem fogom hülyének nézni:)

anyáék meg ismerőseim is azt mondták jó lesz a mozi..hallgattam rájuk:)

abban igazad van, hogy nem tudunk beszélteni, de laglább ot tnem lesz kínos csend:)

ha nem elhívom parkba sétálni vagy valami, be fogok égni, mert azt sem fogom tundi, hogy mit kérdezzek:(((

2010. márc. 20. 17:24
 5/6 anonim válasza:
sztem se jó a mozi a park már jó mondjuk beszélgessetek egymásról hiába ismered 7 éve mindent nem tudhatsz és ő se rólad főleg ha félénk vagy és nem mersz vele dumálni. szval hajrá!!! meg mond el mit érzel azt muszáj lesz az is téma és ha meg nemtudtok beszélgetni akk mijen lesz ha jártok a kukán ültök egymás mellet v mi ? de ha mondjuk szeret biliárdozni bowlingozni oda is elviheted biliárd mindig bejön főleg ha nem tud!;) akk hátulról megmutadthatod :D nálam mindig bejön :D
2010. márc. 20. 18:30
 6/6 anonim ***** válasza:

Semmi gond a mozival, én is ott jöttem össze az osztálytársammal. Ha már régóta ismeritek egymást, és beszéltetek is, és még el is jön - akkor a moziban a film alatt megfoghatod a kezét (ha hagyja). Utána a szünetben beszélhettek kicsit, és ha úgy látod, hogy szeretné, akkor a következő résznél már át is ölelheted.

Aztán mozi után kísérd haza, ha ő is szeretné!

2010. márc. 20. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!