Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, de egyszerűen nem bírom/merem rendesen szívből csókolni mert a fogszabályzója van. Mit tegyek?
nem járunk...egyébként nem értem h mi ezzel a gond? nem tehetek róla, így is elég szarul érzem magam emiatt...így érzem és kész.
első: te meg az anyád nyakára erősíts egy kötelet és húzd végig a vácin. :)
Mekkora barom vagy.Nekem is az van és normális emberekkel állok össze akiket nem zavar.
Barátomat nem zavarja és így fogadott el.Már nem sokára leszedik amúgy olyan 2 hónap.Már nem zavar mert megszoktam 2 év alatt.De sokszor rosszul éreztem magam az olyan emberek miatt mint te, akik azt nézik meg hogy ú fogszabályzós.
Amúgy nem szoktam koccanni, eddig max 1-2szer.Szóval ne aggódj enyire magad miatt.
:) látom nehéz megérteni h NEM VELE van a baj. Nem is a csókjával...HANEM VELEM, mert egyszerűen nem tudom neki azt adni amit akarok.
A többi negatív jelzőt meg fölös írnotok mivel életemben nem mondtak még rám semmi rosszat. :) Ezt sem értem h miért olyan bonyolult...h magyarázzam el h megértsétek...szóval olyan új az egész...pl. kb azt érzem mintha most próbálnám ki a bungee jumpingot. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!