Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tetszik egy lány, de egyszerűe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy lány, de egyszerűen nem bírom/merem rendesen szívből csókolni mert a fogszabályzója van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom fatális baromság az egész, mert amúgy tetszik, jól érzem magam vele, és vonzódom hozzá, de emiatt nem tudom h akarok e tőle többet. Talán szeretem is már egy picit, szóval elfogadom és nem zavar amúgy látványra meg semmi, de tudatalatt ott van a félelem h mivan ha lekocolom vagy akármi...elég sok lánnyal volt már dolgom, de fogszabisal még rajta kivül nem. Valaki tudna segíteni akinek több tapasztalata van h ne ezen menjen el az egész? köszönöm
2010. aug. 11. 12:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
43%
Ja elfelejtettem irni,hogy egyébként ez nagyfokú bunkóság. MERT EZ NEM BETEGSÉG TE GYÖKÉR HANEM EGY RENDELLENESSÉG CÉLZOTT KEZELÉSE. ÉS LEHET A LÁNY VAN ANNYIRA IGÉNYES,HOGY ILYENEKRE IS AD DE AMINT LÁTOM A F.ASZIJAIRA NEM MERT TE EGY KIS MAKK VAGY ÉS IDIÓTA MELLETE KRETÉN ÉS NEMTUDOM VAGY E MÁR 15.
2010. aug. 11. 12:30
 12/19 A kérdező kommentje:
nah látom itt mindenki okos...megmerem csókolni, meg is csókoltam. :) Csak úgy látom itt csak érzelmileg sivár emberek vannak, akik nem tudják h mi a különbség két csók közt...így is nagyon jól csókol...de ÉN szerintem béna vagyok...szóval ez a baj.
2010. aug. 11. 12:31
 13/19 A kérdező kommentje:

78%: kopj le, kérlek. :) nem vagyok kiváncsi a 2 mondatból kialakított téves véleményedre rólam.

kérem csak olyan írjon aki átlátja h mi a baj velem...

amúgy tényleg csak annyi lenne h erőt vegyek magamon...de úgy félek h csalódni fog. Bár így mindenképp csalódik..

2010. aug. 11. 12:34
 14/19 anonim ***** válasza:
akkor fogod és mondod neki,hogy ezt még tanuilnod kell mert nem volt még ilyen. de tedd hozzá,hogy nem jelent szmodra gondot te ugyanugy szépnek látod,jó vele minden csak nem volt még hasonlóban részed. izlésesen diszkréten nehogy megsérüljön. és mond el h tudod azért van rajta h szép legyen stb.
2010. aug. 11. 12:34
 15/19 A kérdező kommentje:
nah 78%os...tudsz te. :) fel is lettél pontozva. köszönöm. hasonló válaszokra voltam kiváncsi. leginkább fogszabis lányoktól h h nem bántanám meg vele, és ne is higyje azt h érzelem nélkül csókolom, mert így tuti nem jön át neki semmi. :(
2010. aug. 11. 12:38
 16/19 A kérdező kommentje:
szóval gyakorlatilag, magyarra forditva: attól félek h nagyon bénán smároltam vele és így eltántorodik az egésztől.
2010. aug. 11. 12:40
 17/19 anonim ***** válasza:

hát

a fogszabályzoja szerintem ne zavarjon hiszen az oda van erösitve a fogához és vedd ugy hogy a foga egy része és mindenkinek van foga szal ne zavarjon

ha meg ez zavar szerintem hagyd az egészet mert ez bened fog maradni és ez igy nem az igazi föleg ha a lány is megtudja nagyon megtudd bántani vele

de amugy meg a fogszabályzo sem egy életre szol szoval ha szereted kibirod ezt az idöt

asze ennyi a véleményem:D

jah és, nem smárolhatsz szarul ha nem kezd el fuldokolni hányni vagy megfuladni xD

2010. aug. 11. 13:11
 18/19 A kérdező kommentje:

igen, tudom... csak ebből a szempontból félek kicsit tőle, ha sikerülne valahogy magamat adni a csókban is akkor felőlem élete végéig hordhatja. :)

am azért nálam kicsit magasabban van a színvonal csókban. :D Főleg h elvileg nagyon jól csókolok. :) Erre most szegény lehet azt hiszi h vele van a baj... :( ez a bajom csak...de majd megpróbálom megbeszélni vele finoman h miért voltam béndzsa... és h legközelebb már felszabadultabb leszek. :)

2010. aug. 11. 13:24
 19/19 anonim ***** válasza:
ha smárolsz vele le jön, ha fogatmos ottmarad. -.-
2010. aug. 14. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!