Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy lány, de egyszerűen nem bírom/merem rendesen szívből csókolni mert a fogszabályzója van. Mit tegyek?
78%: kopj le, kérlek. :) nem vagyok kiváncsi a 2 mondatból kialakított téves véleményedre rólam.
kérem csak olyan írjon aki átlátja h mi a baj velem...
amúgy tényleg csak annyi lenne h erőt vegyek magamon...de úgy félek h csalódni fog. Bár így mindenképp csalódik..
hát
a fogszabályzoja szerintem ne zavarjon hiszen az oda van erösitve a fogához és vedd ugy hogy a foga egy része és mindenkinek van foga szal ne zavarjon
ha meg ez zavar szerintem hagyd az egészet mert ez bened fog maradni és ez igy nem az igazi föleg ha a lány is megtudja nagyon megtudd bántani vele
de amugy meg a fogszabályzo sem egy életre szol szoval ha szereted kibirod ezt az idöt
asze ennyi a véleményem:D
jah és, nem smárolhatsz szarul ha nem kezd el fuldokolni hányni vagy megfuladni xD
igen, tudom... csak ebből a szempontból félek kicsit tőle, ha sikerülne valahogy magamat adni a csókban is akkor felőlem élete végéig hordhatja. :)
am azért nálam kicsit magasabban van a színvonal csókban. :D Főleg h elvileg nagyon jól csókolok. :) Erre most szegény lehet azt hiszi h vele van a baj... :( ez a bajom csak...de majd megpróbálom megbeszélni vele finoman h miért voltam béndzsa... és h legközelebb már felszabadultabb leszek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!