Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megtetszik egy lány aki szép, de fogszabályzója van akkor egyből leírjátok ez miatt?
Figyelt kérdés
2009. okt. 24. 12:26
1/11 anonim válasza:
A vadrács az tud szexi is lenni. Bár, ami azt illeti az esetek többségében nem az. Ne csak a külsőségek alapján ítélj. Én emiatt nem írok le senkit.
3/11 anonim válasza:
Engem nem izgat a fogszabályzó.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi:).Tetszik egy srác, úgy vettem észre én is neki és még lehet hogy nem vette észre hogy fogszabályzóm van és ez miatt kérdeztem.
2009. okt. 24. 12:32
5/11 anonim válasza:
Csak ne menjetek repülővel külföldre! Mágneskapu okozhat még problémát!
6/11 anonim válasza:
Sok esetben nagyon sexinek találom :) milyen lehet vele csókolózni?
18F
7/11 anonim válasza:
Én megőrülök a fogszabályzós csajokért! Szóval nálam kimondottan előny. :P
Remélem a kiszemelt pasidnál is!
Ha mégsem, szívesen megismernélek! :P
8/11 anonim válasza:
A fogszabályozó viszonylag hamar elmúlik. A szépség remélhetőleg sokáig megmarad!
9/11 anonim válasza:
A legtöbb férfinak van ilyen fétise. Nekem pl bejön a fogszabályzó, na persze ha az is jól néz ki akin van.
10/11 anonim válasza:
nekem az eőző barátnőmnek volt fogszabályzója és egyáltalán nem érdekelt,meg nem is érzed pl ha smárolsz szval ilyen szempontból mindegy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!