Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit csináljak ha egy fiúnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha egy fiúnak megírtam h nekem tetszik. És ő meg azt mondta h én nem tetszek neki. De én nem tudok nélküle élni (i. I) Egyszerűen meghalok h nem gondolja meg magát. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

14/L

van esetleg esély h meggondolja magát?

Vagy valamit csináljak amivel meghódíthatom?

2012. szept. 7. 15:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

akkor most szépen olvasd el a kérdésed?

14 évesen meghalnál egy hülye gyerekért?

Fene abba az idétlen agyadba

2012. szept. 7. 15:57
 2/14 A kérdező kommentje:
jó,de nagyon tetszik :$
2012. szept. 7. 15:58
 3/14 anonim ***** válasza:

baah szerelmi bánat. ennyi.. mások is túl élték.

Sőt vannak aki hosszú sok éves párkapcsolat után érezetk így..

2012. szept. 7. 15:59
 4/14 anonim ***** válasza:
Ne legyél ilyen, lépjél tovább. Fogadd el, hogy nem szeret, s ha fejre állasz sem fog ez változni. Ez pont olyan, mintha valakire rápróbálnál tukmálni egy valamit, amire nincs szüksége és idegesíti.
2012. szept. 7. 16:00
 5/14 A kérdező kommentje:

köszi

akkor túl lépek rajta :'(

2012. szept. 7. 16:02
 6/14 anonim ***** válasza:

Sajnállak szegénykém. úgy látom neked a második verziót osztották le. Részvétemet fejezek ki addig amíg élsz.

Vigyázz magadra a másvilágon, mert ha ott is kifogsz valami hasonlót akkor onnan már csak a pokolba kerülgetsz. Próbáld elkerülni. A legjobb lenne, ha nem halnál meg és keresnél egy olyan palit, aki szeret téged és te is szereted Őt.

Sajnos az életben nem kaphatunk meg mindenkit, mert akkor például mondjuk Gyúrta Dani nem is látszana ki a csajok közül. De sajnálnám Őt. Így csak Téged sajnállak.

2012. szept. 7. 16:04
 7/14 A kérdező kommentje:
:D köszi :)
2012. szept. 7. 16:06
 8/14 anonim ***** válasza:
amint találsz valaki mást, aki viszont szeret, elmúlik ez az érzés. tapasztalat! (:
2012. szept. 7. 16:08
 9/14 A kérdező kommentje:

Már alig várom *0*

remélem azért nem olyan sokáig kell várnom :D

2012. szept. 7. 16:10
 10/14 A kérdező kommentje:
köszi ;)
2012. szept. 7. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!