Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 8 Évi udvarlás után hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

8 Évi udvarlás után hogy mondhat nemet?

Figyelt kérdés

Elmondok valamit amit én nem értek de fáj nekem :

1.osztályos voltam amikor láttam az osztályba egy lányt sírni az anyukájáért akkor oda mentem megvigasztalni , másnap ugyan ez történt kb 3-4 hónapig akkor már összebarátkoztunk .

2.osztálytól már vittem neki virágot meg már akkor éreztem azt a fellángolást hogy ő közel áll hozzám .

3-6 osztályig mindig oda figyeltem rá ha valaki bántotta vagy ilyenek kapásból oda mentem inkább velem kötekedtek megvédtem mindig .

7.osztályban már nagyon szerettem őt és már akkor elakartam neki mondani hogy nagyon megszerettem őt de nem mertem féltem mit fog mondani .

8.osztályba vagyis most meg már közöltem vele hogy 8 év alatt nagyon megszerettem őt és hiába hogy csak 14 évesek vagyunk én szeretnék vele komolyabb kapcsolatot de erre csak ennyit mondott : Csak barátok lehetünk...

Na ekkor egy világ omlott össze bennem és nem tudom mit tegyek ez Szeptember 5. történt amikor elsőnek kezdtem neki udvarolni , de sajnos nem érez irántam semmit .

Normális ha ilyenkor teljes Depresszió van bennem ?

2012. szept. 7. 06:27
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

El kellett jönnie az időnek hogy te is lásd az igazságot,a tévében hajtanak a nők kegyeiért és összejönnek,az életben meg azért erőlködik sok férfi,azért költi a pénzét,és a szabadságából is adózik hogy aztán pofára essen.

Mennyire megéri a befektetett munka IGAZ?

2012. szept. 7. 06:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Igazán rendes volt tőled amit csináltál, meg ritka is, de sajnos benned valószínűleg nem egy férfit lát hanem csak egy barátot akire mindig számíthat. Az ennyi idő mai lányoknak különben is csak 18-19 éves csávók kellenek akik megcsalják kihasználják őket, sajnos ez van. Teljesen normális amit érzel, de kezdj el keresgélni mást.
2012. szept. 7. 07:24
 3/10 anonim ***** válasza:
58%
igen , ő csak barátként tekint rád. De most már te is tudod milyen a reménytelen szerelem.Ne keseredj el, tudom most még rossz nagyon,de ez napról napra jobb lesz
2012. szept. 7. 07:40
 4/10 anonim ***** válasza:

pont ez az, hogy 8 évig ott voltál Neki, mindig segítetted stb. Pont ezért néz csak Rád barátként...ennyi idősen még egyikőtök sem tudja mi az az igazi szerelem. Jövőre elmész középsuliba és majd találsz mást :)

N23

2012. szept. 7. 07:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Figyelj, van ez így... Biztosan szeret téged barátként, de nem hibáztathatod, ha nem tudott beléd szeretni! Fogadd el a döntését, hiszen soha nem ígért neked többet barátságnál. Ha igazán szereted nem bántod őt...
2012. szept. 7. 07:56
 6/10 anonim ***** válasza:

Nagyon rendes voltál vele, de nem lehet a szerelmet így "megvenni", elvárni. Ez sajnos nem így működik :-/

Azt meg boztosan te sem szeretnéd hogy hálából vagy sajnálatból legyen veled.

2012. szept. 7. 07:58
 7/10 anonim ***** válasza:
azért nem lett beléd szerelmes mert úgy viselkedsz mint ha egy barátnője lennél, a scajoknak 2 féle pasi létezik, egyik aki segít nekik elmondhatják a lelki problémáikat neki ő lesz az akitől soha nem akarnak többet.A másik fajta kicsit nyomulósabb őt nem a csaj lelki világa érdekli hanem inkább a személyisége és a teste, hidegen hagyja ha a csaj problémákról beszél neki, na felé fognak vonzódni, ezt elb*sztad haver:D
2012. szept. 7. 08:24
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen. Az viszont érdekelne, hogy került beléd egy öttagú zenekar.
2012. szept. 7. 08:35
 9/10 anonim válasza:

Teljes depresszió, nem hiszem, nem nem normális! Én ugy vagyok vele hogy megvan az esélye annak hogy a lánynak te is tetszel csak nem meri elmondani neked, azért mondta hogy legyetek csak barátok.

Ne aggódj, kérdezd meg hogy miért, ha igazi barátok vagytok ilyen dolgokról is tudok beszélni.

Sose keseredj el, és ne add fel!! :)

2012. szept. 7. 15:32
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek a válaszokat.

Örülök neki hogy segítettetek köszönöm !

2012. szept. 7. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!