Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az gáz ha nincs pasim 14 évesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha nincs pasim 14 évesen?

Figyelt kérdés
Az gáz ha nincs még pasim.Én nagyon szeretnék.De volt már 1pár fiú aki tetszett de nem volt semmi mert meg akartam próbálni h tudatni vele h tetszik nekem. De amikor harisnyát vetettem fel rám szólt h mindig ilyen átlátszó ruhákat fogok hordani stb... Meg nem én vagyok a fiú nem nekem kell udvarolni. Csak sajnos a mai fiúk már nem udvarolnak..:( A többi lány ilyenkor már pasizik sőt van aki te..rbe is esik.

2012. júl. 18. 12:18
1 2
 1/18 AvernusTriad ***** válasza:
100%
a többi lány hülyesége téged ne befolyásoljon. Nem kell mindenáron bepasizni, főleg ilyen fiatalon.
2012. júl. 18. 12:19
 2/18 Hanariko ***** válasza:
100%
birkaaa elv!! ne kövesd
2012. júl. 18. 12:19
 3/18 anonim ***** válasza:
72%
istenem, tudod mit? GÁZ
2012. júl. 18. 12:21
 4/18 anonim ***** válasza:
26%
Le ne maradj a teherbe eséssel, mássz rá valakire!
2012. júl. 18. 12:22
 5/18 anonim ***** válasza:
12%
Átlátszós ruhák hmmm szívesen megismernélek
2012. júl. 18. 12:24
 6/18 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem gáz én mindjárt 15 vagyok, de most lesz az első randim az első pasimmal.
2012. júl. 18. 12:28
 7/18 LynyrdSkynyrd96 ***** válasza:
100%
Nem gáz.16 vagyok egy barátnőm se volt és nem is akarok még egy jó darabig többek között azért amit leírtál a másik meg az hogy jelen pillanatban a hobbimnak a haveroknak élek szóval időm se nagyon lenne rá
2012. júl. 18. 12:28
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Édes Istenem! Látszik, hogy még túl keveset láttál a világból...Nem fogok litániát írni, kifejteni mindent pro-kontra, legegyszerűbben: Nem gáz.
2012. júl. 18. 12:32
 9/18 anonim ***** válasza:
55%

Nem, nem gáz...sőt..Ilyen korban szerintem egyáltalán nem feltétlen kell bepasizni...Hát igen elég sok ilyen kérdés van a te korodból..szerintem az lehet a baj, hogy a mai 11-15 éves korosztály feje már a pasizáson/csajozáson jár...és sajnos tovább is elmennek mint ameddig kéne...

Ilyenkor mi a haverokkal a játszón meg parkokban lógtunk, illetve együtt kirándultunk, strandoltunk...

ráérsz 16-tól pasizni:) Ne aggódj ezen..persze az normális, ha érdekelnek a fiúk, de várj még pár évet vele;)

16/L

2012. júl. 18. 12:32
 10/18 anonim válasza:
nem gáz .szabad ember vagy azt csinálj amit te úgy nézed hogy jó neked !!
2012. júl. 18. 12:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!