Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az gáz ha nincs pasim 14 évesen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha nincs pasim 14 évesen?

Figyelt kérdés
Az gáz ha nincs még pasim.Én nagyon szeretnék.De volt már 1pár fiú aki tetszett de nem volt semmi mert meg akartam próbálni h tudatni vele h tetszik nekem. De amikor harisnyát vetettem fel rám szólt h mindig ilyen átlátszó ruhákat fogok hordani stb... Meg nem én vagyok a fiú nem nekem kell udvarolni. Csak sajnos a mai fiúk már nem udvarolnak..:( A többi lány ilyenkor már pasizik sőt van aki te..rbe is esik.

2012. júl. 18. 12:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Egyaltalan nem. 14 evesen en is igy ereztem, korulottem sok lanynak mar volt baratja, nekem egy fiu se volt az eletembe. Most 16 eves vagyok, es igy utolag ugy erzem, hogy semmirol nem vagyok meg lemaradva, foloslegesen gyotortem magam ezzel az erzessel akkor. Mostanra persze mar volt egy par fiu akikkel jartam, de az igaz szerelem meg varat magara.:) Csak azert ne jart valakivel, hogy legyen! Ne siess el semmit, majd jon. Jarj nyitott szemmel!
2012. júl. 18. 12:37
 12/18 anonim válasza:

Ugyan már!

15 éves vagyok és nemhogy barátom nem volt még, nem is csókolóztam. Sőt kifejezetten nem pártolom, hogy ha valakinek már 15 éves korára volt már vagy 6 pasija.

1. hülyeség azt hinni, hogy ettől annyira menő lesz.

2. valószínű nem is igazi párkapcsolat volt...

Szóval NEM gáz. Ne akarj olyan lenni mint mások. Vagy ahogy mások elvárnak. És ha megkérdőjelezik nyugodtan mondd meg, hogy még ráérsz. Hidd el, nem fognak lenézni érte.

Persze az ember vágyik egy pasira. Én is. De szerintem még ráér.

2012. júl. 18. 14:09
 13/18 anonim ***** válasza:

egy lánynál nem szokott gond lenni, viszont képzeld hány 20on éves srác van egyedül évek óta... nah az gáz :/ (legalábbis a lányok szemében)

Tuti lesz majd ne aggódj, oszt társam egy bombázó volt, oszt mégis csak 17 évesen lett neki barátja!

Én f18 vagyok volt már pár kisebb dolog/bnő de nem találtam eddig még megfelelőt :(((

2012. júl. 18. 15:00
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerinted fiatalon teherbe esni jó dolog? Nézd meg a tinimamikat az MTV-n! Cseppet sem jó dolog. Amúgy meg az a gáz hogy ezt megkérdezted és nem tudod hogy ez az egész cseppet sem kötelező se nem elvárt!

Nem kéne még fiúznod hacsak nem vagy kész mindenre (szex) és vagy annyira érett hogy felelős döntéseket hozz!

29F

2012. júl. 18. 15:06
 15/18 anonim ***** válasza:
Többi lány ne érdekeljen,15 vagyok s nekemsincs,nemgáz..:D
2012. júl. 18. 16:14
 16/18 anonim válasza:
Hát ez szerintem se cink... én 16 vagyok hozzá teszem fiú és még nekemsem volt brátnőm.. de ez van..
2012. júl. 18. 18:09
 17/18 anonim válasza:
Ugyan már attól hogy a többi lány kútba ugrik neked nem kell én is 14 vagyok és még egy jó darabig nem is akarok pasit persze velem a barátnőim hisztiznek hogy miért nem akarok pasit, de higgy nekem nem kell ahhoz átlátszó/megalázó ruhákat húznod azzal csak a perverzek figyelmét vonod magadra sajnos ebbe a csapdába esett az egyik barátnőm is, de komolyan egyáltalán nem ciki.
2012. júl. 18. 21:41
 18/18 anonim ***** válasza:

" Csak sajnos a mai fiúk már nem udvarolnak..:( "

Mert 10 évesen már kaptad a virágokat vagy mi? úgy beszélsz mintha már mindent láttál volna ezen a földön 14 éves vagy az istenért mit dramatizálsz?....

neked nem pasi kell hanem kevesebb agyrohasztó média és a sok sz*r ami még mellé jön.... :)

2012. júl. 18. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!