Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha nincs pasim 14 évesen?
Ugyan már!
15 éves vagyok és nemhogy barátom nem volt még, nem is csókolóztam. Sőt kifejezetten nem pártolom, hogy ha valakinek már 15 éves korára volt már vagy 6 pasija.
1. hülyeség azt hinni, hogy ettől annyira menő lesz.
2. valószínű nem is igazi párkapcsolat volt...
Szóval NEM gáz. Ne akarj olyan lenni mint mások. Vagy ahogy mások elvárnak. És ha megkérdőjelezik nyugodtan mondd meg, hogy még ráérsz. Hidd el, nem fognak lenézni érte.
Persze az ember vágyik egy pasira. Én is. De szerintem még ráér.
egy lánynál nem szokott gond lenni, viszont képzeld hány 20on éves srác van egyedül évek óta... nah az gáz :/ (legalábbis a lányok szemében)
Tuti lesz majd ne aggódj, oszt társam egy bombázó volt, oszt mégis csak 17 évesen lett neki barátja!
Én f18 vagyok volt már pár kisebb dolog/bnő de nem találtam eddig még megfelelőt :(((
Szerinted fiatalon teherbe esni jó dolog? Nézd meg a tinimamikat az MTV-n! Cseppet sem jó dolog. Amúgy meg az a gáz hogy ezt megkérdezted és nem tudod hogy ez az egész cseppet sem kötelező se nem elvárt!
Nem kéne még fiúznod hacsak nem vagy kész mindenre (szex) és vagy annyira érett hogy felelős döntéseket hozz!
29F
" Csak sajnos a mai fiúk már nem udvarolnak..:( "
Mert 10 évesen már kaptad a virágokat vagy mi? úgy beszélsz mintha már mindent láttál volna ezen a földön 14 éves vagy az istenért mit dramatizálsz?....
neked nem pasi kell hanem kevesebb agyrohasztó média és a sok sz*r ami még mellé jön.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!