Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejön, ha egy fiú tud táncolni?
Figyelt kérdés
Illetve milyen tánclépések jönnek be nektek?2012. aug. 18. 08:39
2/18 anonim válasza:
Csak akkor, ha közben más fiúkat is ölelget.
3/18 anonim válasza:
Természetesen bejön, én is szeretek táncolni, és jó, ha a férfi is tud.
Feltételezem te nem vagy a parkett ördöge, mert ez elég butuska kérdés volt, hogy milyen tánclépések jönnek be :D :D
4/18 A kérdező kommentje:
eltaláltad, de rajta leszek az ügyön mert érdekel is a tánc. :)
Ezt a tánclépést úgy értettem, hogy keringő, csárdás, cha-cha-cha, samba stb na van elég sok-féle.
2012. aug. 18. 09:11
5/18 anonim válasza:
Nekem is tetszik, mert némely férfi/fiú mozgását kifejezetten izgató nézni, persze ha jól mozog! Nem kell konkrét táncra gondolnod, inkább a ritmusérzék a fontos, szerintem.
6/18 anonim válasza:
Bejon hat, jobb mintha bekellene tanitanod, bar azis edes.:)
7/18 anonim válasza:
Kinek nem tetszik? Olyan van, hogy valaki nem tud és ezért tartozkodik, de olyan nincs akinek nem tetszik.
8/18 anonim válasza:
Nekem tetszenek akik táncolnak!Hip-Hop jön be minden lánynak!
9/18 anonim válasza:
Kicsit túlzás, hogy mindenkinek hip-hop. Ez csak a mai divat meg step up mozi zagyvaság, de hidd el más stílussal is lehet hódítani.
10/18 anonim válasza:
Én mindenféle táncra úgymond nyitott vagyok.
De amit nagyon szeretek, ha egy fiú mondjuk tud keringőzni, vagy lassúzni. Egyszer egy táncházba egy fiú felkért lassúzni és egyszerűen isteni volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!