Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hátul, vagy elől? ( többi lent)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátul, vagy elől? ( többi lent)

Figyelt kérdés
Annak örülnél jobban,ha a kiszemelt lány hátulról fogná a vállad,vagy ha előtted állna és neked kellene fogni az ő vállát?Ha előtted áll és fogod a vállát,kihasználnád a lehetőséget és simogatnád az alkarját, csúsztatnád a kezed lejjebb? Ha komoly kapcsolatot akarsz akkor nem?

2012. aug. 16. 14:21
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Rohadjak meg, nem értem a kérdést.
2012. aug. 16. 14:22
 2/26 anonim ***** válasza:
Szerintem is próbáld meg egy kicsit átfogalmazni...
2012. aug. 16. 14:22
 3/26 anonim ***** válasza:
Ezt én se vágom.
2012. aug. 16. 14:23
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi a szarrol hablatyolsz itt? Ha elotted van akkor oleld at hatulrol es adj neki egy puszit
2012. aug. 16. 14:23
 5/26 A.Romanov ***** válasza:
100%
igen
2012. aug. 16. 14:29
 6/26 anonim ***** válasza:

Ez nekem se világos!

SOS!

2012. aug. 16. 14:32
 7/26 A kérdező kommentje:
Szóval egy iskolai feladatról van szó,ahol emberi láncot kell alkotnunk és a kiszemelt lány épp a hátam mögé került és meg kell fognia a vállam. Ha pedig hiányzik valaki akkor ugye tolódás van, vagyis elébem kerül a lány, ez engem kicsit zavar, komolyabb kapcsolatot szeretnék vele, de szeretném, hogy felfigyeljen rám, szóval esetleg kezdjem el simogatni a karját, vagy valami? tanácsokat kérnék.
2012. aug. 16. 14:33
 8/26 anonim ***** válasza:
100%
Pofán fog baszni!
2012. aug. 16. 14:34
 9/26 anonim ***** válasza:
88%
Háát az attól függ milyen kapcsolatban vagytok... Szerintem hívd el inkább randizni ha nem vagytok olyan jóba. Legalábbis nekem nem jönne be ha egy iskolai feladat közbe valaki elkezdene taperolni...
2012. aug. 16. 14:39
 10/26 A kérdező kommentje:
ha elkezdeném tapizni az mit jelentene? vagyis hogy venné le, hogy mi a helyzet?
2012. aug. 16. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!