Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jelent-e valamit, hogy amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelent-e valamit, hogy amikor egymás kezét fogja egy pár, kinek van elöl és kinek hátul a kézfeje?

Figyelt kérdés
Pl. (abban a helyzetben) ki a domináns fél, stb.
2011. okt. 3. 06:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem jelent semmit szerintem.
2011. okt. 3. 08:28
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem jelent sokat kinek melyik oldal kényelmes,de szerintem minden párnál kialakul egyfajta szokásos.Ha valam,i nem kényelmes neked mond meg neki.
2011. okt. 3. 09:11
 3/13 anonim ***** válasza:
Te biztos nő vagy kérdező.
2011. okt. 3. 09:25
 4/13 A kérdező kommentje:
Nem, ffi vagyok. Miért lennék nő?
2011. okt. 3. 11:25
 5/13 anonim ***** válasza:
tökmindegy. örülj neki hogy van barátnőd
2011. okt. 3. 18:43
 6/13 A kérdező kommentje:
Hát nincs btnőm. Egy szóval sem mondtam, hogy van. :)
2011. okt. 3. 19:25
 7/13 anonim ***** válasza:
ja bocsánat :D ugy vettem le hogy van. elnézést:D
2011. okt. 3. 20:03
 8/13 anonim ***** válasza:
38%
Férfi vagy és ilyen kérdést teszel fel? Férfi soha nem leszel. Ekkora baromságot öregem. Mivel férfi soha nem leszel, ezért a nők sem fognak hozzád vonzódni szexuálisan, csak "jajjdecukifiúmindentmegbeszélekvele" kategóriás leszel.
2011. okt. 5. 07:25
 9/13 A kérdező kommentje:
Utolsó, állítsd már le magad! Azért mert férfi vagyok, nem érdekelhet a testbeszéd pszichológiája? Hagyd abba a sértegetést, mert a kérdésnek semmi köze ahhoz, hogy férfi a kérdező vagy sem. Egyszerűen érdekel, hogy jelent-e valamit.
2011. okt. 5. 13:41
 10/13 anonim ***** válasza:

Szóval testbeszéd. És ha mégis jelent valamit, akkor úgy fogod csinálni és máris domináns vagy? Lehet a párod nem is hisz ebben, meg nem is érdekli, meg ezer dolog van, ami reális alapokon nyugszik és amivel eldönti, hogy mennyire vag domináns.

Nem te döntöd el, hanem a környezeted.

Leírják hogy ha ezt meg ezt csinálod, akkor ilyen meg ilyen leszel/vagy. Baromság az egész. Sajnos sok ember elhiszi, azért van ennyi rossz párkapcsolat.

2011. okt. 5. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!