Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Miért kerültök?
Figyelt kérdés
32 éves elvált,átlagos ffi vagyok.Dolgozom,rendszeresen talizom a fiammal,gyerektartást fizetek,jó a humorom,ápolt és igényes vagyok.Nem alkoholizálom. Jóember vagyok.Az ágyban pedig fergeteges.Beregeltem néhány oldalra,de semmi,ha eljárok szórakozni,azt gondoljátok rólam:ez is csak azt akarja!2012. szept. 7. 00:47
11/13 anonim válasza:
ma 01:28-nak van némi igazsága s ezt nem is írnám le (exekkel kapcsolatban értem)...
viszont engem a gyerek nem zavarna, szeretem a gyerekeket. De ebből a 3 sorból nem igazán tudtunk meg rólad semmit sem...Lehet hogy a személyiséged kibirhatatlan...nyomulsz...stb. Nem tudhatjuk hogy mi a gond...Meg gondolom nem véletlen vagy elvált...
N23
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszadóknak. Leszűrtem a nagy igazságot. Azért kerültök,mert lezárták az utat és elterelték a forgalmat. LOL
2012. szept. 7. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!