Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok nektek nincs bűntudatotok amikor bebarát-zónáztok egy fiút?
Ha arra gondolsz, hogy tudom, hogy szerelmes belém, én viszont ezt nem tudom viszonozni, akkor igyekszem kikerülni a látóköréből, lazítani a kapcsolaton. Neki is jobb így, mert tudni fogja, hogy nincs esélye és nyitni fog más lányok felé. Ha a barátság valódi, akkor vissza fog térni - mint barát.
Szánalomból, bűntudatból viszont nem járnék senkivel.
?
Vannak olyan srácok, akik annyira jófejek, annyit lehet velük hülyüni, hogy kerül a barátzónába. :)
Ha megtudom, hogy szerelmes belém, akkor hanyagolom, kevésbé beszélek vele. Aztán mikor elhalványulnak az érzései, vagy valami ilyesmi, akkor lehet hogy megpróbálom megint a barátságot, lehet hogy nem.
Nincs bűntudatom, mert a srácoknak sincs bűntudata mikor visszautasítanak egy csajt. Meg amúgy sem vagyok az az érzelgős típus. Így járt, keressen mást.
Nem, amikor a fiú nem veszi, hogy lépnie kellene egy évnyi barátkozás/ismerkedés után, mikor az ágyába befekszem és úgy nézek rá, hogy "tigrisem, itt az idő, hogy széttépj"... És ő erre a sípcsontodat simogatja csak...
Igen, ezek után szerintem megérdemli, hogy csak barátok legyünk.
Nincs bűntudatunk.
Nincs bűntudatom.
Ha egy srác odavan értem, netalántán még szerelmes is belém, viszont én ezt nem tudom viszonozni, minden esetben megmondom neki!
Nem hitegetem, áltatom...
A barát zóna, pedig az ő döntése. Én mindig meghagyom a választást, tudom, nem jó olyan közelében lenni, akiért odavagy, de csak barátként tekint rád...tehát, a barát szerepét minden esetben ők vállalják.
Ha neki ez nem gond, vagy esetleg szenvedni akar..hát szíve joga!
Éppen ezért, nem...nincsen bűntudatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!