Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok nektek nincs bűntudatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok nektek nincs bűntudatotok amikor bebarát-zónáztok egy fiút?

Figyelt kérdés
2012. aug. 29. 14:03
 1/10 anonim ***** válasza:
90%

Ha arra gondolsz, hogy tudom, hogy szerelmes belém, én viszont ezt nem tudom viszonozni, akkor igyekszem kikerülni a látóköréből, lazítani a kapcsolaton. Neki is jobb így, mert tudni fogja, hogy nincs esélye és nyitni fog más lányok felé. Ha a barátság valódi, akkor vissza fog térni - mint barát.

Szánalomból, bűntudatból viszont nem járnék senkivel.

2012. aug. 29. 14:07
 2/10 anonim ***** válasza:
ha megkérlek kifejted nekem a bebarát-zónáztok egy fiút kifejezést ja bocs fiú vok de elmondaná valaki?
2012. aug. 29. 14:12
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Pasik nektek nincs bűntudatotok amikor "bebarát-zónáztok" egy lányt?
2012. aug. 29. 14:14
 4/10 anonim ***** válasza:
82%

?

Vannak olyan srácok, akik annyira jófejek, annyit lehet velük hülyüni, hogy kerül a barátzónába. :)

Ha megtudom, hogy szerelmes belém, akkor hanyagolom, kevésbé beszélek vele. Aztán mikor elhalványulnak az érzései, vagy valami ilyesmi, akkor lehet hogy megpróbálom megint a barátságot, lehet hogy nem.

Nincs bűntudatom, mert a srácoknak sincs bűntudata mikor visszautasítanak egy csajt. Meg amúgy sem vagyok az az érzelgős típus. Így járt, keressen mást.

2012. aug. 29. 14:16
 5/10 anonim ***** válasza:
Fiú és lány között nem létezik barátság úgy.
2012. aug. 29. 14:28
 6/10 anonim ***** válasza:
93%

Nem, amikor a fiú nem veszi, hogy lépnie kellene egy évnyi barátkozás/ismerkedés után, mikor az ágyába befekszem és úgy nézek rá, hogy "tigrisem, itt az idő, hogy széttépj"... És ő erre a sípcsontodat simogatja csak...

Igen, ezek után szerintem megérdemli, hogy csak barátok legyünk.

Nincs bűntudatunk.

2012. aug. 29. 14:43
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs bűntudatom.

Ha egy srác odavan értem, netalántán még szerelmes is belém, viszont én ezt nem tudom viszonozni, minden esetben megmondom neki!

Nem hitegetem, áltatom...

A barát zóna, pedig az ő döntése. Én mindig meghagyom a választást, tudom, nem jó olyan közelében lenni, akiért odavagy, de csak barátként tekint rád...tehát, a barát szerepét minden esetben ők vállalják.

Ha neki ez nem gond, vagy esetleg szenvedni akar..hát szíve joga!

Éppen ezért, nem...nincsen bűntudatom.

2012. aug. 29. 15:30
 8/10 anonim ***** válasza:
6-os tuti hogy meleg a srác.
2012. aug. 30. 15:00
 9/10 anonim ***** válasza:
vagy rusnya a lány, olyan is van.
2012. aug. 30. 15:42
 10/10 Blazer X ***** válasza:
Engemet is a legtöbb lányismerősöm "barátzónába" rakott, de én nagyban tojok rájuk. Jó fej, rendes, hűséges vagyok, de ha ez nem kell a csajoknak, hát akkor ők tudják.
2012. szept. 1. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!