Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy elsőre picit esetlenebb, önbizalomhiányosabb fiúnak
mennyire adtok esélyt a további randikon csajok?
Figyelt kérdés
Aki kedves, udvarias, nem kukul meg egy lány társaságában, de tapasztalatlansága okán szétszórt, kicsit feszengő tud lenni, nehezebben oldódik ilyen helyzetekben. Egyből lekoptatós a dolog vagy még egy esély kap, hátha magabiztosabb formát tud nyújtani legközelebb ? Esetleg van olyan, akinek picit imponál is ez a típus ? Mert az idegesség jele annak is, hogy nagyon érdekeli a másik fél, mindenképp jó színben akar feltűnni. Vagy nem tudom, be lehet törni :), mert nem a menthetetlen lúzer, csak kell egy kis löket.
Tapasztalat: ha az elsőig eljutsz, és nem menekül el azonnal, akkor van második esély is. De azt ne kúrd el!
2012. szept. 6. 21:59
2/11 anonim válasza:
Igen ha picit izgul az imponáló is tud lenne, de ha nagyon látszik, hogy be van tojva vagy bambáskodik össze vissza az azért zavaró. :)
2012. szept. 6. 22:00
3/11 anonim válasza:
én nem igazán....
2012. szept. 6. 22:01
4/11 anonim válasza:
Én szeretem, ha egy pasi határozott, már az első randin... legalább mellettem legyen önbizalma! :)
2012. szept. 6. 22:10
5/11 A kérdező kommentje:
Miben nyilvánul meg leginkább a határozottság nálatok ? Amúgy az ilyen erőltetett dolog, álönbizalom is gáz tud lenni, sokáig nem lehet mímelni, értelmetlen is, de ha magadat adod, és te egy kicsit a fellegekben járó, elmélázó, introvertált alkat vagy, akkor az a baj...
2012. szept. 6. 22:22
6/11 anonim válasza:
Ha lehet, ne mélázzon el társaságban, a társaságomban. Viszont a kedves, udvarias, nem kuka viselkedés már pozitív. Nem szeretem azokat, akikből harapófogóval kell kihúzni mindent. Ha nem menthetetlen, egy idő után úgyis feloldódik.
2012. szept. 6. 22:41
7/11 anonim válasza:
Nem is álönbizalomra gondoltam, hanem igazira! Szóval először önbizalmat kellene szerezned, utána randizni...
2012. szept. 6. 22:43
8/11 anonim válasza:
Én adtam esélyt egyszer, de még harmadik találkozáskor sem fogta meg a kezemet sem, és arcra puszit is alig mert adni (azt is én kezdeményeztem, nagyon kiábrándító volt).
Mikor beültünk valahova, még a könyöke sem ért hozzám az asztalnál, nem mert közeledni.
Sajnos nálam ez elég volt ahhoz, hogy alábbhagyjon a lelkesedésem. Később még próbálkozott, de akkor már egyáltalán nem érdekelt engem, max. barátnak tudtam volna elképzelni.
Nem kell nagyon rámenősnek lenni, de ha nem érezteti, hogy tetszem neki nőként, akkor veszett az ügy.
2012. szept. 6. 22:50
9/11 anonim válasza:
"először önbizalmat kellene szerezned, utána randizni..."
De hogyan legyen önbizalma egy olyan srácnak, akit már 100 nő utasított? :-/ Ez olyan idegesítő, hogy elvárás, hogy legyen önbizalma az embernek, közben egyre-másra utasítják el, de még 100.-ra is legyen önbizalma... Holott teljesen természetes dolog, hogy a sokadik után már nem úgy megy, már-már természetesnek veszi, ha elutasítják. Jó, nem azt mondom, hogy úgy menjen oda egy lányhoz, hogy: "... bár tudom, neked úgyse lennék elég jó.", mert az önsajnáltatás, ami már szánalmas.
2012. szept. 7. 10:46
10/11 anonim válasza:
Nő vagyok, így nehéz jó ötletet adnom... De... Nálam hasonló önbizalomhiány van a munkával kapcsolatban. Időnként bizonytalan vagyok, hogy alkalmas vagyok-e a feladatra, még hallanom is rossz, hogy "Sajnáljuk, nem kell a munkája." Viszont ha az esélytelenek nyugalmával megyek állásinterjúra, az mindig bejön. :) Próbáld így felfogni, hátha...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!