Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kiábrándító, ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiábrándító, ha egy fiú kicsit esetlenebb?

Figyelt kérdés

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

Kíváncsi vagyok hogy ennél a kérdésnél is ilyen válaszok fognak-e születni, vagy igenis sokkal több mindent elnézünk egy nőnél, igenis működik a kettős mérce férfiak és nők között.

2015. dec. 9. 10:07
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

Mi a leggyakoribb forgatókönyv akkor, ha egy nő elesik? Odarohan mindenki és "úristen, jól vagy?" kérdések közepette felsegítik.

Ugyanez egy férfinél úgy néz ki, hogy körbeállják, kiröhögik és a fetrengő férfiról készült képeket napiszar szintű oldalakon mutogatják.

Remélem érthető mit akartam körülírni ezzel.

2015. dec. 9. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:

És mire fogsz jutni a kapott eredmények alapján? :) Ha nem igazolják a hipotézisedet (amit szerintem butaság volt megosztani, mert így aztán tényleg nem születnek "valid" eredmények), akkor elintézed azzal, hogy hazudnak a nők, mert bármit írnak, az nem a valóságot tükrözi? :)

Két megjegyzésem van egyébként a kérdéshez:

1) Szerintem az esetlenség férfiakban is tud nem csak elnézhető, de vonzó is lenni. Az, hogy képtelen valamire, és nekem kell pátyolgatni, vagy segíteni, inkább jó érzéssel tölt el (tudod, anyai ösztön). Randiztam már csetlő-botló, teát kiöntő, remegő kezű férfiakkal.

2) Azért ennek vannak határai. Ha az esetlenség a határozottság ellentéte, akkor igenis figyelembe kell venni a nemi sztereotípiákat. Egy gyenge nőnél jobban belefér ha határozatlan, bénázik, irányítani kell őt a nagy és erős férfinek. Egy férfinél is belefér, ha mondjuk van olyan terület, ahol igenis meg tudja mutatni, hogy mit tud (lehet ez munka, vagy csak a család védelme), és a többiben kicsit elhagyatottan viselkedik, na ott a nő gondoskodása beköszön.

2015. dec. 9. 10:49
 3/7 anonim ***** válasza:

1-es

Nekem totálisan nem érthető.

Gondolom a nőt is nők és férfiak segítik fel.

Az eleső férfit miért nem segítik fel férfitársaik ennyi erővel?

2015. dec. 9. 10:51
 4/7 anonim ***** válasza:

3#

Mert egy férfitól elvárják, hogy mindent magától csináljon, ne kérjen segítséget, max. akkor ha már vért izzad. Egy férfi annál férfiasabb, minél inkább önálló, ebbe beletartozik az is, hogy elvárják tőlük, hogy egyedül legyenek önállóak és miután azok lettek, másoknak segítsenek, de ők maguk ne fogadjanak el segítséget. Ez a mentalitás a össznépi tudattalanban benne van, méghozzá jó mélyen, ahogy az is, hogy a nők gyámolításra szoruló lények, akiknek segíteni kell, még akkor is, ha ők nem is kérik. Ezek több ezer éves beidegződések, amik még a "modern" emberben is megvannak.

2015. dec. 9. 11:02
 5/7 anonim ***** válasza:

Abban egyetértek, hogy van egy ilyen "inkább dögöljön meg a fehér lovon, mint hogy lássuk leesni" mentalitás a férfiak felé.

(Mint ahogy a nők felé a kedves- csendes(szerény)- szép hármas. )

2015. dec. 9. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Mekkora agyatlan vagy hogy nincsen saját önálló gondolatod és más kérdését másolod le!!!!!!!!!

Teljesen más a fiúk és a lányok esete! A lányoknál aranyos dolog ez, a fiúknál meg életképtelen lúzerség. Pont mint amilyen te is vagy!!

2015. dec. 9. 12:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Mindegy, hogy férfi, vagy nő, az esetlenség nem menő, sőt idegesítő.

Egyébként meg, ha ennyire kettős mércén gondolkodsz, akkor mi a helyzet a partnerek számával? Ha egy férfinek sok partnere van, akkor ő menő meg tapasztalt=értékesebb. Ha egy nő teszi ugyanezt, akkor ő egy k****a, elhasznált=kevésbé értékes.

Hogy is van ez kedves kérdező?

2015. dec. 9. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!