Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hölgyek, mennyire kiábrándító,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Interferencia kérdése:

Hölgyek, mennyire kiábrándító, ha egy felnőtt férfinak hupikék törpikés takarója van?

Figyelt kérdés
2015. aug. 8. 01:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
56%
21-22 felett eléggé...
2015. aug. 8. 01:39
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Viccelsz? Lenne közös téma. :D
2015. aug. 8. 02:16
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Miről beszélsz, azonnal beszerzek egyet és azzal fogok csajozni
2015. aug. 8. 02:38
 4/15 anonim ***** válasza:
56%
28 éves nő vagyok. 4 éve tuti azt írtam volna, hogy nincs vele semmi baj. Most már meglepődnék, ha a 30 éves randipartneremnek mesés takarója lenne. Nem mondom hogy szakító ok, de nagy fekete pont jár érte.
2015. aug. 8. 06:46
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Mi van itt mindenkivel :D

Dehogy kiábrándító.

Bár arra kíváncsi lennék,hogy kiskorából maradt meg vagy nemrég vette...

2015. aug. 8. 07:50
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Hat ha nem elso este veszi elo, akkor nem gond. :D
2015. aug. 8. 08:04
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos pattontanám azt a csajt akit ez zavar és szóvá teszi. Az hogy röhög meg poénkodik rajta, az még oké. Ha nagyon nem tetszik neki akkor keressen olyat akinek transzformerszes takarója van, mert kb ott van a férfiak színvonala.
2015. aug. 8. 08:19
 8/15 anonim ***** válasza:
Szerintem tök cukic! :)
2015. aug. 8. 09:35
 9/15 anonim ***** válasza:
Őszintén, aki olyan karótnyelt, sótlan ember, hogy ilyesmin fennakadjon, ha az emberben egyébként nincs hiba, akkor menjen csak és keressen tovább. Állítólag az univerzumban van máshol is élet, ha a Földön nem találna megfelelőt, van remény.
2015. aug. 8. 09:45
 10/15 anonim ***** válasza:
59%

#4.vagyok

Azert Tegyük hozza, nem mindegy, egyebkent hogy viselkedik ez a bizonyos ferfi. Ha masban is gyerekes, otthon anyuci nyomja a fogkrémet a fogkefejere reggel, semmi felelősségtudat nincs benne stb, akkor a mesés takaró csak fokozza az ellenszenvem.

Ha ez az egyetlen ilyen kis hülyesége, es egyebkent a fontos dolgokban férfias, akkor meg aranyosnak is tartanam. Szoval a körülmények nagyon fontosak.

2015. aug. 8. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!