Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A felnőtt és a tini párkapcsolatok szétszedése nem okozhat nagy problémát?
Én meghagytam volna a szexualitást témát és ott altémákat csináltam volna...
De én mondjuk a felnőtt párkapcsolatokat valahogy szabályoznám, hogy 18 év alattiak ne írhassanak, csak olvashassanak, és adott kérdésre/válaszra priviben írhassanak!
Szerintem a Tini Párkapcsolatok bőven elég lett volna mint plusz kategória.
Ennyi alkategória pedig felesleges itt is, ha úgyis rá lehet keresni kulcsszavakra vagy olyan szavakra amik a kérdésben vannak. (gondolok itt az "Eljegyzés", "Együttélés ???", "Szakítás", "Megcsalás"
Ezek gyakorlatilag párkapcsolati problémák. felesleges a problémák, szakítás, megcsalás, válás kategóriák, ha egyik magában foglalja másikat is.
9#
És áruld már el, a Szexualitás-nak mint főkategóriának jelenleg mi értelme?
Jó, hogy ott most tudnak a melegek is kérdezgetni, de mi van, ha egy meleg párnak vannak párkapcsolati problémái?
Most csak azért kellett egy fő kategóriát ahol melegek kérdezhetik egymástól milyen a farkuk vagy milyen érzés szopni, nem sok értelme van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!